Το εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) στο Ακρωτήρι επισκέφτηκε την Πέμπτη το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ενεργών Πολιτών” Τάσος Βάμβουκας , συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού.

“Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής μας Αρχής αποτελεί η παραμονή της ΔΕΔΙΣΑ ως ανεξάρτητου φορέας διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Κρήτη, όπως με ενημέρωσε ο αρμόδιος Υπουργός κ. Γιώργος Σταθάκης. Εξυγιάναμε τα οικονομικά της επιχείρησης, εκσυγχρονίσαμε το εργοστάσιο ανακύκλωσης, καταφέραμε να βάλουμε μπροστά την κατασκευή νέου χώρου υγειονομικής ταφής για να μη ζήσουμε ξανά άλλον Κουρουπητό στα Χανιά και ήμασταν απόλυτα συνεπείς απέναντι στους εργαζομένους, οι οποίοι επί των ημερών της προηγούμενης δημοτικής αρχής είχαν μείνει, κατ’ επανάληψη, απλήρωτοι επί μήνες.

Ακολουθούμε μια περιβαλλοντικά ορθή πολιτική και ως Δήμος Χανίων θεωρούμαστε πρότυπο για τη χώρα, παρόλο που έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την Πέμπτη (23/5) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι. Εκεί είχε εκτενή συνάντηση με στελέχη αλλά και τους εργαζόμενους, με την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γιάννη Κουτράκη και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook