O κ Αρχοντάκης συνεχάρη τους δύο πρώτους των δημοτικών εκλογών στα Χανιά, ευχαρίστησε τους συνεργάτες και εθελοντές που μαζί έδωσαν την εκλογική μάχη, σχολίασε την “εμφάνιση” του Παναγιώτη Σημανδηράκη στο εκλογικό αποτέλεσμα ενώ απάντησε για το ποιες είναι οι προθέσεις του για την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Χανίων και την πρόκριση στο δεύτερο γύρο των Άρη Παπαδογιάννη και Παναγιώτη Σημανδηράκη, συνεχάρη τους δύο νικητές της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης ενώ ξεκαθάρισε οτι δεν διεκδικεί ρόλο ρυθμιστή για το τελικό αποτέλεσμα, και την επόμενη  Κυριακή δεν θα στηρίξει  κανέναν από τους δύο υποψηφίους δημάρχους.

“Η δυάδα για την επαναληπτική ψηφοφορία της επόμενης Κυριακής έχει κλείσει. Θα ήθελα να συγχαρώ και τον κ Παπαδογιάννη και τον κ. Σημανδηράκη για την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντας μας, την τρίτη θέση. Παράλληλα όμως θα ήθελα να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, σε ολους τους εθελοντές που βοήθησαν αυτό το διάστημα. Ασφαλώς η κ. Αγγελάκη και θα την ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε μέχρι αυτήν την στιγμή που αυτή θα συνεχίσει και στο μέλλον στο δημοτικό συμβούλιο. Θα ευχηθώ σε όλους τους ψηφοφόρους του δήμου Χανίων να κάνουν την καλύτερη επιλογή”, σημείωσε ο Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Κληθείς να σχολιάσει την εντυπωσιακή είσοδο του Παναγιώτη Σημανδηράκη στην εκλογική αναμέτρηση, διεκδικώντας τον δήμο Χανίων, ο κ. Αρχοντάκης σημείωσε οτι το τελευταίο διάστημα είχε γίνει αντιληπτή η μεγάλη δυναμική της κίνησής “Για τα Χανιά”, ωστόσο δεν ήταν αναμενόμενη η επικράτησή στο δεύτερο γύρο.

Όσον αφορά το ποιον θα στηρίξει η παράταξη “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας”  στο δεύτερο γύρο, ο κ Αρχοντάκης σημείωσε οτι η δημοτική κίνηση δεν θα μπει σε αυτήν την λογική και δεν θα στηρίξει κανέναν από τους δύο, επηρεάζοντας το τελικό αποτέλεσμα, μένοντας σταθερή στον τρόπο που μέχρι τώρα πολιτεύονταν πάνω σε προγραμματικό λόγο.

“Η κοινωνία είναι ώριμη να επιλέξει και τον καλύτερο επικεφαλής και τον καλύτερο συνδυασμό αλλά και τον καλύτερο προγραμματικό λόγο”, κατέληξε ο κ. Αρχοντάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook