Κλίμα ενθουσιασμού και χαράς στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Σημανδηράκη

Το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο των εκλογών πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης, επικεφαλής του συνδυασμού “Για τα Χανιά”

Το εκλογικό αποτέλεσμα αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό, χαμόγελα και εναγκαλισμούς από τους υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού που βρίσκονταν στο εκλογικό του κέντρο.

Ο κ. Σημανδηράκης ευχαρίστησε τους πολίτες αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού και μεταξύ άλλων απαντώντας στο αν θα επιδιώξει συνεργασία με κάποιον συνδυασμό προκειμένου να ενισχυθεί με στόχο την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου, δήλωσε ότι το κάλεσμα για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών θα είναι ένα κάλεσμα στη βάση, στους πολίτες για να διαμορφωθεί μια καθαρή, προοδευτική πρόταση. Τόνισε ότι θα υπάρξει επικοινωνία με όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών, ωστόσο όπως σημείωσε ο δικός του συνδυασμός θα απευθυνθεί αυτές τις ημέρες στους πολίτες

“Γνωρίζω τους επικεφαλής, τους τιμώ όλους και για τον καθένα έχω να προσδώσω ξεχωριστά θετικά χαρακτηριστικά. Η  επόμενη όμως εβδομάδα είναι εβδομάδα των πολιτών, της βάσης και μιας προσπάθειας που ξεκινά από τα κάτω προς τα πάνω. Απευθυνόμαστε λοιπόν όχι μόνο στους επικεφαλής αλλά στους πολίτες για να τους πούμε ότι αυτά που τους λέμε είναι η δική μας αλήθεια και έχουμε σκοπό να τα υλοποιήσουμε σε συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις που θα βρίσκονται στο δημοτικό συμβούλιο.”

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του αλλά και το κλίμα ενθουσιασμού που επικράτησε στο εκλογικό κέντρο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook