Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του NMIOTC ανακοίνωσε ότι  από  Τετάρτη 12  έως και την  Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 θα διοργανωθεί το 2ο «NATO Partnerships 360 Symposium» στο ΚΕΝΑΠ/NMIOTC.

Tο “NATO Partnerships 360 Symposium” είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο Νατοϊκό εγχείρημα, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά πέρυσι στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Η εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώνεται από τη Ανώτατη Συμμαχική Διοίκηση Μετασχηματισμού [Allied Command Transformation (ACT)] του ΝΑΤΟ και το Διεθνές Τμήμα Πολιτικών Υποθέσεων και Πολιτικής Ασφάλειας (Staff Political Affairs and Security Policy Division), εμπλέκει τους Εταίρους (Partners) της Συμμαχίας σε ένα πνεύμα πολιτικής-στρατιωτικής συνεργασίας “ΟΝΕ ΝΑΤΟ POLICY”.

To NMIOTC/ΚΕΝΑΠ επιλέχθηκε ως χώρος διεξαγωγής του συμποσίου για το 2019 και θα λάβουν μέρος σε αυτό 200 συμμετέχοντες από 45 Κράτη.

Στους συμμετέχοντες περιλαβάνονται πολιτικοί και στρατιωτικοί εκπρόσωποι, τόσο της Συμμαχίας, όσο και των Εταίρων,  που εργάζονται για τις εταιρικές σχέσεις του ΝΑΤΟ και την πολιτική συνεργασίας σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων των συναφών ενδιαφερομένων από την ευρύτερη κοινότητα, Διεθνών Οργανισμών και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook