Η Χριστιάνα Σκυλουράκη πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη το Σάββατο (15/06) στο κολυμβητήριο Χανίων. 

Επιβεβαιώνοντας το ταλέντο της η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων “έσπασε” το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. Υ/Β, με χρόνο 39.63. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 40.13 και το κατείχε εδώ και 10 χρόνια η αθλήτρια του ΑΟ Γέρακα Σοφία Ντουρανίδη!

Τόσο η Σκυλουράκη, όσο και ο Δημουλιός, που θα μετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων νεανίδων της Αιγύπτου, έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, συνδυάζοντας την παρουσία τους στην ημερίδα με γρήγορους χρόνους. Ο Δημουλιός στα 50μ. άπνοη και στα 50μ. επιφάνεια και η Σκυλουράκη στα 400μ. επιφάνεια. 

Ο προπονητής του ΝΟΧ Ηλίας Καλαμαρίδης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ομίλου ανέφερε τα εξής: «Πραγματοποιήσαμε την τελευταία ημερίδα για το 2019 εν όψει του καλοκαιρινού πρωταθλήματος που πραγματοποιείται στην Χίο 11-14 Ιουλίου.Οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους, γεγονός που αποδεικνύει τις καλές προοπτικές διάκρισης, που έχουν στο πρωτάθλημα. Επίσης, οι χρόνοι των δύο αθλητών που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστοί από τον Θαν. Δημουλιό και τη Χρ. Σκυλουράκη, γεγονός που αφήνει αισιοδοξία για μια καλή παρουσία και συμμετοχή στους τελικούς».

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην ημερίδα συμμετείχαν δεκάδες αθλητές και αθλήτριες που έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook