Η ανακοίνωση του δήμου Αποκορώνου για το Πρόγραμμα των Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Έχουμε την μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσουμε και φέτος, ένα πλούσιο Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Δήμος Αποκορώνου και η Κοινωφελής  Επιχείρηση Αποκορώνου (Κ.Ε.Δ.Α.) επιδιώκοντας πέρα από την ψυχαγωγία να τονίσουν τη σημασία του πολιτισμού στη ζωή μας ως αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που βιώνομε.

Σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και  Πολ. Συλλόγους  προσπαθούμε  να συνεχίσουμε να προσφέρουμε  όσο το δυνατόν περισσότερες και ποιοτικότερες, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους, δημότες και επισκέπτες της περιοχής μας.

Ξεφυλλίζοντας το έντυπο που κρατάτε στα χέρα σας, θα διαπιστώσετε, ότι το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων διαμορφώθηκε έτσι, ώστε να καλύπτει μία ευρεία γκάμα απαιτήσεων: Από θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παιδικά δρώμενα,  μέχρι χορευτικές και μουσικές εκδηλώσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες, που είναι βέβαιο, πως θα συντροφεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις καλοκαιρινές μας βραδιές.

Συνεχίζει  και φέτος, η αλληλεγγύη  να συμπορεύεται με τον πολιτισμό και ο πολιτισμός με τον εθελοντισμό, προσδοκώντας να στείλουμε  μηνύματα  ανθρωπιάς, κοινωνικής αλληλεγγύης, ελπίδας και αισιοδοξίας. 

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε στο έπακρο, το φετινό Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου μας ,να ξεφύγετε από τα άγχη της καθημερινότητας και να διασκεδάσετε! Καλό Καλοκαίρι!

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook