Καταγγελία σοκ στο Flashnews.gr για “επίθεση” με αυτοκίνητο σε 27χρονη που έκανε τζόκινγκ – Ενώ υπάρχει ακόμα ένα περιστατικό στην ευρύτερη περιοχή

Μία σοβαρή καταγγελία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Flashnews.gr για δύο περιστατικά που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά και από την περιγραφή τους ταιριάζουν, όχι μόνο με τον τρόπο που χτύπησε και τελικά σκότωσε την 60χρονη Suzzane Eaton, ο 27χρονος κατηγορούμενος αλλα και με την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. για το άσπρο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, δίνοντας στην δημοσιότητα και την φωτογραφία του (στην φωτο της ΕΛ.ΑΣ. είναι το αυτοκίνητο του 27χρονου).

Το πρώτο περιστατικό έγινε το 2018 και συνέβη σε μία νεαρή κοπέλα με καταγωγή από την Λιθουανία, τα στοιχεία της οποίας έχουμε στην διάθεση μας, καθώς και το σχετικό ηχητικό μήνυμα που μας περιγράφει το συμβάν.

Η 27χρονη Λιθουανή η οποία σπουδάζει Κοινωνιολογία στο Βερολίνο, πέρυσι το καλοκαίρι εργαζόταν σε τουριστική επιχείρηση στο Γεράνι. 

Όπως μας περιγράφει, ήταν προς το τέλος Αυγούστου του 2018,  όταν ένα πρωινό πριν πάει στην δουλειά και ενώ είχε ξημερώσει, ξεκίνησε να πάει για τρέξιμο κοντά στο μέρος που έμενε και εργαζόταν, στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά. 

Ενώ έκανε τζόκινγκ σε ένα αγροτικό δρόμο ανάμεσα σε ελιές σχετικά κοντά στην θάλασσα αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο να έρχεται από πίσω της και όπως μας λέει απόρησε για το τι δουλειά έχει ένα επιβατικό αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο. 

Στην συνέχεια το αυτοκίνητο προσπάθησε να πέσει επάνω της και όπως αντιλήφτηκε ο άγνωστος οδηγός προσπάθησε επίτηδες να την χτυπήσει!

«Μου επιτέθηκε με το αυτοκίνητο» όπως χαρακτηριστικά δηλώνει! 

Η κοπέλα αναφέρει ότι επειδή ήταν πολύ στενός ο δρόμος και πολύ κακό το οδόστρωμα το αμάξι δεν μπόρεσε να αναπτύξει ταχύτητα, οπότε κατάφερε να το αποφύγει πηδώντας μέσα στα δέντρα, ενώ πέφτοντας στο χώμα χτύπησε ελαφρά στα πόδια. 

Το αυτοκίνητο την προσπέρασε, σταμάτησε μερικά μέτρα πιο κάτω, ο οδηγός δεν κατέβηκε, ενώ την ίδια στιγμή η κοπέλα μέσα στον πανικό της άρχισε να φωνάζει! 

Ευτυχώς λίγο παρακάτω ήταν ένας ακόμα τουρίστας ο οποίος έκανε τζόκινγκ, ο οποίος είδε το περιστατικό και άρχισε και αυτός να φωνάζει στον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος λίγο μετά έφυγε γρήγορα από το σημείο.

Η 27χρονη Λιθουανή μας περιγράφει ότι σοκαρίστηκε και ένιωσε τρόμο από το περιστατικό, ωστόσο δεν το ανέφερε στην αστυνομία, καθότι δεν είχε χτυπήσει, αλλά έπρεπε να πάει και στην δουλειά της. 

Όπως αναφέρει η νεαρή κοπέλα,  δεν είδε τον οδηγό, αλλά θυμάται ότι ήταν ένα παλιό άσπρο επιβατηγό αυτοκίνητο.

 Η περιγραφή της 27χρονης για την επίθεση που δέχτηκε ταιριάζει με τις σημερινές αποκαλύψεις που έκανε η Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση στην  Suzzane Eaton στην διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε ότι ο 27χρονος την χτύπησε με ένα επιβατικό αμάξι λευκού χρώματος. 

Το δεύτερο περιστατικό 

Μάλιστα σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες υπάρχει ακόμα μία αλλοδαπή νεαρή κοπέλα, η οποία δέχτηκε παρόμοια επίθεση πριν από δύο μήνες στην Κίσσαμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είναι στην διάθεση του Flashnews.gr, ο οδηγός ενός άσπρου αυτοκινήτου ίδιου με αυτό που παρουσίασε η ΕΛ.ΑΣ. χτύπησε την κοπέλα η οποία ευτυχώς κατάφερε να διαφύγει και να γλιτώσει. 

Τα στοιχεία της κοπέλας τα έχουμε στην διάθεση μας, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να μας περιγράψει με λεπτομέρειες το περιστατικό, προτού το αναφέρει στην Αστυνομία.

Να σημειωθεί πως ο 27χρονος μπορεί να πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης για την ανθρωποκτονία και βιασμό της 60χρονης Suzzane Eaton, αλλά η προανάκριση απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων συνεχίζεται.