Γάμος βγαλμένος από παραμύθι ήταν ο χτεσινός με γαμπρό τον Αντώνη Καράτζη και την εκλεκτή της καρδιάς του Γιούλια.

Το ζευγάρι αποφάσισε μετά τον πολιτικό γάμο που είχε τελέσει, να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό σε εξαιρετικά κλειστό κύκλο, παρουσία της οικογένειας και ελαχίστων στενών φίλων.

Όλα από νωρίς ήταν έτοιμα για να τελεστεί το μυστήριο στο γραφικό εκκλησάκι του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου  Nana Princess ιδιοκτησίας του Ηρακλειώτη  επιχειρηματία. 

Το ζευγάρι που έλαμπε από ευτυχία, εισέπραξε την αγάπη των ανθρώπων που τίμησαν την πρόσκληση του ζεύγους και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους.

Ο υπαίθριος χώρος της δεξίωσης είχε χωρίς υπερβολή, κάτι από …ταινία, με το προσωπικό των δύο ξενοδοχείων να δίνει τον καλύτερο εαυτό του για την υποδειγματική φιλοξενία,ενώ και το μουσικό πρόγραμμα κράτησε ζωντανό το κέφι μέχρι πρωίας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την ομάδα του Κώστα Πετρόπουλου αργότερα.


Ανάμεσα στους καλεσμένους, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο, και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης με την σύζυγό του.

Κουμπάροι του ζευγαριού ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπαρλας και ο επιχειρηματίας και παιδικός φίλος του γαμπρού Γιώργος Ανδριαδάκης.

Η ομάδα του flashnews.gr εύχεται βίον ανθόσπαρτο στο ζευγάρι με υγεία και κάθε  ευτυχία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook