Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες σε όλους τους δήμους

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν το απόγευμα οι δημαιρεσίες σε όλους τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου με εξαίρεση τον Δήμο Αγίου Βασιλείου, όπου οι σχετικές διαδικασίες έγιναν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Αγριμάκης, εξελέγη όπως αναμενόταν, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, λαμβάνοντας συνολικά 24 ψήφους. Στην ψηφοφορία βρέθηκαν 6 λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο. 

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Εμμανουήλ Φουρφουλάκης με 29 ψήφους (1 λευκό και ένα άκυρο) και Γραμματέας ο Δημοτικός Σύμβουλος της 3ης σε εκλογική δύναμη δημοτικής παράταξης  κ. Μιχαήλ Ανδρουλάκης με 17 ψήφους (10 λευκά και 4 άκυρα}.

Σε όλες τις ψηφοφορίες για το προεδρείο όπως και σε αυτές που ακολούθησαν για την οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας ζωής,  ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μανούσος Μανούσογιάννης ψήφισε παρόν εκφράζοντας την διαφωνία του με τα προβλεπόμενα στον σχετικό νόμο για την σύνθεση των οργάνων του Δημοτικού Συμβουλίου.

rethemnosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook