Μία απίθανη ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή έναν Ιταλό υποτιθέμενο επιχειρηματία, ο οποίος θέλησε να κάνει πολυτελείς διακοπές στη Μύκονο, χωρίς να ξοδέψει δεκάρα.

Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος δήλωσε ιδιοκτήτης εταιριών Holding με έδρα το Λονδίνο και νοίκιασε μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα, βίλα στη Μύκονο τον Ιούλιο. Για να έρθει σε επαφή με τον πράκτορα βοήθησε ένας άνδρας, ο οποίος και εκείνος δήλωσε επιχειρηματίας, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ψυκτικός.

Ο ψυκτικός λοιπόν είχε εργαστεί σε ξενοδοχείο στον Βόλο, εκεί από όπου του σύστησαν τον ταξιδιωτικό πράκτορα στη Μύκονο.

Ο Ιταλός έκλεισε την πολυτελέστατη βίλα στα Κανάλια, η οποία διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και έφτασε στο νησί στις 5 Ιουλίου, με ημέρα αναχώρησης στις 26 Ιουλίου, έχοντας δώσει προκαταβολή ύψους 50.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε στην συμφωνηθείσα προκαταβολή για τις συνολικά 179.800 που ήταν και το συνολικό κόστος της κράτησης.

Παρά τις συνεχείς πιέσεις και ενοχλήσεις των ιδιοκτητών, τα υπόλοιπα χρήματα για εξόφληση δεν έμπαιναν ποτέ στον λογαριασμό και τελικά, τα ξημερώματα της 15η Ιουλίου ο Ιταλός έφυγε με το ιδιωτικό του τζετ, μαζί με την οικογένεια του, αναγκάζοντας το ταξιδιωτικό γραφείο να αποζημιώσει με 40.000 ευρώ τον ιδιοκτήτη της βίλας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook