Ο Πλατανιάς ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στον 1ο αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στα Περιβόλια, αλλά κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου. 

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση είχε αρκετές φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να αλλάξει τη… μοίρα της στο παιχνίδι, είτε να προηγηθεί πριν το 0-1, είτε να ισοφαρίσει μετά το γκολ που δέχθηκε σε μία από τις λίγες φάσεις που πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης, με το σουτ του Τασουλή στο 51′.

Οι φάσεις του αγώνα
11′-12′ Κόρνερ του Νίλι ο Νιαυραδάκης παίρνει την κεφαλιά και δίνει ύψος στην μπάλα και ο Μιχαήλ διώχνει με το ένα χέρι σε κόρνερ. Ο Νίλι εκτελεί το νέο κόρνερ η μπάλα βρίσκει στο σώμα του Ιγκλέσιας και τελικά ο Μιχαήλ μπλοκάρει.
13′ Μεγάλη επέμβαση του Μαντζάρη σε κεφαλιά του Χαουρέγκι, μετά από σέντρα του Κρεσπί.
19′ Σουτ του Κρεσπί η μπάλα κοντράρει και ο Μαντζάρης κάνει νέα θετική επέμβαση.  
23′ Δύο σουτ του Νίλι κοντράρουν στον Αντζουλά, νέο σουτ του Ισπανού αποκρούει ο Μιχαήλ στη σπουδαιότερη φάση για τον Πλατανιά.
40′ Νέα καλή στιγμή για τον Πλατανιά με τον Παπαδόπουλο να υποδέχεται την πάσα του Νίλι αλλά από πλάγια θέση να καθυστερεί και να κόβεται από τον Τασουλή.
51′ ΓΚΟΛ: Ο Τασουλής με σουτ από πλάγια θέση αιφνιδιάζει τον Μαντζάρη για το 0-1.
62′ Ο Μιγκέλ έστρωσε στον Μποσέτι το σουτ του όμως έφυγε μακριά από την εστία.
75′ Μεγάλη ευκαιρία από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Νίλι αποφεύγει τον Παναγιώτου αλλά από κοντά με σουτ στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ. 
79′ Νέα ευκαιρία για τον Πλατανιά με τον Λουκίνα να βγαίνει απέναντι στον Μιχαήλ και να πλασάρει αλλά τον Κύπριο γκολκίπερ να σώζει με το χέρι. 
90+3′ Από φάουλ του Λεϊρία ο Λουκίνας χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με προβολή, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Σαμοΐλης – Ζήρδας (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας (17′), Νίλι (45′), Αντζουλάς (53′), Τσαμούρης (84′)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ουές, Νιαυραδάκης (65′ Καραγκούνης), Σαάντο, Τσαμούρης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (65′ Λεϊρία), Λεωνιδόπουλος, Νίλι, Παπαδόπουλος (76′ Λουκίνας), Μιγκέλ.

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Μιχαήλ, Κώτσιρας (76′ Ριέρα), Πασαλίδης, Αντζουλάς, Παναγιώτου, Ιγκλέσιας (17′ λ.τρ. Τασουλής), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρεσπί (65′ Δουβίκας), Χαουρέγκι.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook