Μετά την κηδεία φίλοι και συγγενείς πήγαν σε εστιατόριο για καφέ και κέικ, όπως συνηθίζεται στη Γερμανία

Καφές, κονιάκ, άντε και κανένα παξιμάδι… Όχι, σε αυτή την κηδεία το μενού ήταν διαφορετικό. Περιελάμβανε κέικ μαριχουάνας, με αποτέλεσμα να την… ακούσουν όσοι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στον νεκρό.

Αυτό το απίστευτο λάθος έγινε σε κηδεία στο Ρόστοκ της Γερμανίας. Μετά την τελετή ταφής, φίλοι και συγγενείς πήγαν σε εστιατόριο για καφέ και κέικ, όπως συνηθίζεται στη χώρα. Όμως, μετά την κατανάλωση του κέικ 13 από τους παριστάμενους άρχισαν να νιώθουν ναυτία και ζαλάδα και χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια.

Πώς έγινε το λάθος μετά την κηδεία

Έπειτα από έρευνα, η αστυνομία διαπίστωσε τι είχε πάει στραβά στην κηδεία. Η υπάλληλος του εστιατορίου που ήταν επιφορτισμένη με την προετοιμασία των κέικ, ζήτησε από την 18χρονη κόρη της να τη βοηθήσει. Όμως, τελικά η μητέρα πήρε από το ψυγείο λάθος μείγμα, εκείνο που η έφηβη είχε προετοιμάσει για μια… άλλη περίσταση. Και όπως προέκυψε, επρόκειτο για κέικ μαριχουάνας.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Αύγουστο, αλλά δεν είχε δημοσιοποιηθεί νωρίτερα από σεβασμό στο πένθος των οικείων του νεκρού. Όσο περίεργο όμως κι αν ακούγεται αυτό που συνέβη, σίγουρα δεν συγκρίνεται με τίποτα με την κηδεία Ιρλανδού πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας έπαιξε ηχογραφημένο μήνυμα του νεκρού που έλεγε «Πού στο διάολο είμαι; Βγάλτε με έξω!».

Πηγή: eleftherostypos.gr