Η χριστουγεννιάτικη περίοδος ξεκίνησε για την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων με τον καλύτερο τρόπο, τα χαμόγελα των παιδιών του 1ου Ειδικού σχολείου Χανίων. 

Τα παιδιά άνοιξαν την εορταστική περίοδο για την Τράπεζα Χανίων με τον πιο όμορφο τρόπο, το χαμόγελό και τη δική τους πινελιά, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο του τραπεζικού καταστήματος.

Στα παιδιά μοιράστηκαν στολίδια τα οποία τοποθέτησαν με χαρά πάνω στο έλατο.

Στη συνέχεια τα παιδιά υποδέχτηκαν τον Άη Βασίλη ο οποίος ήρθε για χάρη τους νωρίτερα, προσφέροντάς τους δώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Χανίων έδωσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. 

Η διευθύντρια του 1ου Ειδικού σχολείου Χανίων, Μαρία Πρινιανάκη, ευχαρίστησε με την σειρά της την Τράπεζα Χανίων, που προσφέρει την βοήθεια της σε σχολεία που χρειάζονται ενίσχυση, ενώ τόνισε ότι τα 500 ευρώ, θα δοθούν για την αγορά τάμπλε και κασετοφώνου, τα οποία είναι χρήσιμα για τα παιδιά. “Το νηπιαγωγείο του 1ου ειδικού σχολείου, έχει μία μαθήτρια ενώ το δημοτικό, έχει 13 παιδιά”. 

Εκ μέρους της Τράπεζας Χανίων, μίλησε η προϊσταμένη καταθέσεων κεντρικού τμήματος, Δήμητρα Μανιτάκη, ανέφερε από την πλευρά της ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Τράπεζα πραγματοποιεί μία τέτοια δράση, με σκοπό να προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά και να βοηθήσει όσο μπορεί το έργο των εκπαιδευτικών. 











Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook