Αρκετοί υπάλληλοι από την κοινωφελή εργασία έχουν απολυθεί καθώς έχουν λήξει οι συμβάσεις τους ενώ τα κενά δεν έχουν καλυφθεί 

Στην διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, εκπρόσωποι των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας, κατέθεσαν το ψήφισμα της ΕΛΜΕ Χανίων αναφέροντας ότι αρκετοί υπάλληλοι, έχουν απολυθεί και έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους, ενώ ο όγκος εργασίας, όπως τόνισαν, εκπρόσωποι των εργαζομένων είναι τεράστιος.

“Είναι πρώτη φορά που η κοινωφελής εργασία έχει παραταθεί ένα χρόνο άρα έχουμε εξεδικευτεί στον τομέα μας και είμαστε πιο απαραίτητοι. Τα κενά στην φύλαξη των σχολείων, στην καθαριότητα, στους επιστάτες και και στην γραμματειακή υποστήριξη είναι τεράστια. Θα θέλαμε με το ψήφισμα μας, να σας ζητήσουμε, να πιέσετε όσο μπορείτε φορείς ώστε να παραμείνουμε στις θέσεις μας έστω μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου και ιδανικά να γίνουμε μόνιμοι και όχι να εργαζόμαστε με πεντάμηνες συμβάσεις”, τόνισε η Αλεξία Φαντάκη, εκπρόσωπος των εργαζομένων στην κοινωφελή εργασία.

Το δημοτικό συμβούλιο αποδέκτηκε το ψήφισμα. 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook