Η απάντηση της παράταξης του Γιάννη Μαργαρώνη μετά και την ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΒΕΧ για την ένταση και το επεισόδιο κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου

Η ένταση και το επεισόδιο που προκλήθηκε στο ΕΒΕΧ στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 4ης Δεκεμβρίου, πέρασε σε κόντρα ανακοινώσεων μεταξύ των παρατάξεων του Αντώνη Ροκάκη και Γιάννη Μαργαρώνη.

Μετά το επεισόδιο και την ανακοίνωση που ακολούθησε χθες από την πλευρά της διοίκησης του ΕΒΕΧ, η παράταξη Νέα Πορεία του Γιάννη Μαργαρώνη, απαντά με δική της επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για γνωστές “συνταγές” που έχουν να κάνουν με πρόκληση “θορύβου” προκειμένου να σκεπαστεί η ουσία. 

Τονίζεται επίσης ότι “όταν χάνεται η πλειοψηφία, χάνεται και η ψυχραιμία” και καταλήγει στην ανακοίνωση ότι η μειοψηφούσα διοίκηση πρέπει να καταλάβει ότι απαιτείται το μίνιμουν συνεννόησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “Νέας Πορείας”

“Όταν χάνεται η πλειοψηφία, χάνεται και η ψυχραιμία και τότε κάποιοι καταφεύγουν σε γνωστές «συνταγές». Μόλις έγινε φανερό, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΧ, ότι η Διοίκηση έχει χάσει πια την πλειοψηφία, τότε ουσιαστικά διακόπηκε και η συνεδρίαση με τη γνωστή μεθοδολογία: παραβάσεις του κανονισμού, προκλήσεις και τελικά ένταση. «Θόρυβος» δηλαδή για να σκεπαστεί η ουσία.

Το δικό μας λάθος, να παρασυρθούμε σε τέτοιες αντιδράσεις, δεν θα επαναληφθεί,  ακόμη κι όταν ακούγονται από τον πρόεδρο φράσεις όπως “θα σας πάω μέχρι το κόκκαλο”. Η μειοψηφούσα διοίκηση, όμως, πρέπει να αλλάξει τακτική και να αντιληφθεί πόσο μεγάλωσαν οι ευθύνες όλων μας απέναντι σε αυτούς που εκπροσωπούμε.

Για να διοικηθεί χωρίς πλειοψηφία, πλέον, το ΕΒΕΧ έως τις επόμενες εκλογές απαιτείται κάτι παραπάνω από το  μίνιμουμ συνεννόησης και συνεργασίας. Από τη μεριά μας, στην επόμενη συνεδρίαση (σε τρεις ημέρες) θα προσέλθουμε έχοντας επίγνωση αυτής της ευθύνης. Περιμένουμε να το δούμε και από την άλλη πλευρά”

“Νέα Πορεία”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook