Σε συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Μαραθώνιου Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκε ομόφωνα η ακύρωση του 5ου Μαραθώνιου Κρήτης  για το έτος 2020 και  η διεξαγωγή του τον Απρίλιο του 2021, όπως υπαγορεύουν οι σημερινές συνθήκες. 

Όπως είχε δημοσιεύσει απο τις 13 Μαρτίου το Flashnews.gr η πλειοψηφία των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής είχε ταχθεί υπερ της ακύρωσης, ενώ κάποια μέλη πρότειναν την αναβολή της διοργάνωσης.

Σε ότι αφορά στους πολίτες που ήδη έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στον 5ο Μαραθώνιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής, έχουν τις εξής δυνατότητες: 

“Α. Να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, προκειμένου να τους επιστραφεί το ποσό της εγγραφής. Αυτό μπορεί να γίνει με την είσοδό τους στην ατομική τους καρτέλα – τους έχει σταλεί σχετικό Link με e-mail κατά την εγγραφή– και την επιλογή της ένδειξης «Αίτημα Ακύρωσης / Cancellation Request» στο κάτω μέρος της καρτέλας. Για τυχόν απορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail: [email protected]. Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ακύρωσης είναι η Πέμπτη 30 Απριλίου 2020. 

Β. Να μην προβούν στις παραπάνω ενέργειες, έτσι ώστε η εγγραφή να ισχύει για τη συμμετοχή τους στον 5ο Μαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2021. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή ουδεμία ευθύνη φέρει για πολιτικές ακυρώσεων που αφορούν τρίτους (π.χ. ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκές εταιρίες, αεροπορικές εταιρίες, κτλ).

Η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, των εθελοντών, των κατοίκων της Κρήτης αλλά και η δημιουργία μοναδικών θετικών εμπειριών για όσους βιώνουν το Μαραθώνιο Κρήτης σε όλες του τις διαστάσεις αποτελούν πάντα προτεραιότητα της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook