Το θέμα της συζήτησης θα είναι «Πανδημία Κορονοιού και η αντιμετώπισή της... γίνεται αλλιώς;»

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΝΕ:

"Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες η Οργάνωση Περιοχής Κρήτης, όπως και όλη η ΚΝΕ και το Κόμμα μας συνεχίζουμε την πολύμορφη πρωτοπόρα δράση μας προσαρμόζοντάς την βέβαια, παίρνοντας τα απαραίτητα και αναγκαία μέτρα προστασίας.

Συνεχίζουμε την μαχητική διεκδίκηση για μέτρα προστασίας της υγείας του λαού και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, συνεχίζουμε και την πολύμορφη πολιτική μορφωτική παρέμβαση με όλους τους τρόπους στέλνοντας το μήνυμα ότι ο λαός και η νεολαία δεν μένουμε σιωπηλοί αλλά μένουμε δυνατοί!

Η πρωτοβουλία που παίρνουμε με αυτήν την εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της πολύμορφης παρέμβασης της οργάνωσης μας μπροστά σε όλες αυτές τις εξελίξεις.  Το θέμα της συζήτησης θα είναι «Πανδημία Κορονοιού και η αντιμετώπισή της... γίνεται αλλιώς;» και θα προβληθεί την Τρίτη 7 Απριλίου στις 19:00.

Η συγκεκριμένη συζήτηση θα μεταδοθεί μέσα από το κανάλι της ΟΠ Κρήτης της ΚΝΕ στο YouTube εντελώς δωρεάν, με μια απλή αναζήτηση.  Καλούμε όλους τους νέους εργαζόμενους, φοιτητές μαθητές, ανέργους, να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη συζήτηση.

Στην συζήτηση θα συμμετέχουν οι Βασίλης Κούδας, γιατρός, στέλεχος του ΚΚΕ και η Χαλκιαδάκη Κατερίνα, ειδικευόμενη γιατρός."