Έντεκα συνολικά παραλίες πήραν Γαλάζια σημαία.

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) επιβράβευσε τις προσπάθειες του Δήμου Αποκορώνου δίδοντας και για το 2020 έντεκα (11) γαλάζιες σημαίες , προσδίδοντας ένα συγκριτικό  πλεονέκτημα και ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η συστηματική δουλειά που γίνεται τη τελευταία πενταετία στο Δήμο μας, αφού το 2015 ο δήμος Αποκορώνου επιβραβευόταν με μόλις 6 “γαλάζιες σημαίες”.

Η μεθοδική δουλειά και η προσήλωση στη στήριξη του τουριστικού προϊόντος έχουν καταστήσει τον Αποκόρωνα  “τόπο πρώτου προορισμού” και είναι ξεκάθαρο πως η τουριστική δραστηριότητα στο Δήμο Αποκορώνου βρίσκεται σε συνεχή ποιοτική και ποσοτική άνοδο.

Συνεχίζοντας ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, δήλωσε ότι οι παραλίες μας διαθέτουν τις απαιτούμενες υποδομές, είναι καθαρές και προσφέρουν ασφάλεια και στη νέα καθημερινότητα όπως διαμορφώθηκε λόγω του κορονοϊού COVID-19 Δήμος και επιχειρηματίες είμαστε έτοιμοι να συμμορφωθούμε με τους ιδιαίτερους κανόνες και τις αλλαγές στο τρόπο ζωής μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook