Καρέ καρέ οι κινήσεις της γυναίκας με την καμπαρντίνα.

Το βίντεο ντοκουμέντο της στιγμής της επίθεσης με βιτριόλι – Καρέ καρέ οι κινήσεις της γυναίκας με την καμπαρντίνα.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, που οδήγησε στον εντοπισμό της φερόμενης ως δράστιδας, προβλήθηκε στο Πρωινό της Παρασκευής.

Για πρώτη φορά είδαμε καρέ-καρέ τις κινήσεις της γυναίκας με την καπαρντίνα την ημέρα της επίθεσης, αλλά και μία ημέρα νωρίτερα, όπου επιχείρησε ξανά να πραγματοποιήσει την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Την Τρίτη 19 Μαΐου, μία ημέρα πριν την επίθεση, η 35χρονη, φορώντας περούκα και καπαρντίνα, πλησιάζει το ταξί διαφυγής της, το οποίο, σύμφωνα με τις έρευνες τις αστυνομίας κάλεσε από καρτοτηλέφωνο μέσω τηλεκάρτας. Ενημερώνει τον οδηγό ταξί ότι αυτή είναι πελάτισσα που θα παραλάβει και ετοιμάζεται για την επίθεσή της. Στον απέναντι δρόμο βρίσκεται το γραφείο, όπου εργάζεται η Ιωάννα, η οποία τη στιγμή εκείνη καταφτάνει με το κόκκινο όχημά της. Στο βίντεο διακρίνεται η Ιωάννα να παρκάρει. Η γυναίκα με την καπαρντίνα τρέχει να την προλάβει, αλλά ένα λεωφορείο και ένας εργάτης της κλείνουν τον δρόμο και καθυστερεί για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η επίθεση ματαιώνεται και η Ιωάννα σώζεται.

Την Τετάρτη 20 Μαίου, την ημέρα της επίθεσης, η γυναίκα με την καπαρντίνα επιστρέφει στο σημείο όπου πρόκειται να πραγματοποιήσει την επίθεση με βιτριόλι. Φοράει ξανά τα ίδια ρούχα και ακολουθεί τις ίδιες μελετημένες κινήσεις.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook