Ενα από τα θέματα που συζητήθηκαν στη διαβούλευση των εκπροσώπων των σωματείων των Χανίων με τον υφ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ήταν και η άνοδος της ΠΑΕ Χανιά.

Κάτι ουσιαστικό δεν ειπώθηκε και δεν προέκυψε κάποια ευχάριστη είδηση για τη χανιώτικη ομάδα, που διεκδικεί μέσω αναδιάρθρωσης την άνοδο στη Super League, έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2 – απόφαση που δεν της επέτρεψε να κυνηγήσει μέχρι τέλους έστω τον στόχο της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα. 

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης επεσήμανε προς τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι θα πρέπει να υπάρξει “αποκατάσταση” του ζητήματος και “απόδοση δικαιοσύνης” προς την ΠΑΕ Χανιά, που βάσει της εξαιρετικής εικόνας που έδειχνε μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος έδειχνε ικανή να διεκδικήσει εντός των τεσσάρων γραμμών την άνοδο. 

Ο κ. Σημανδηράκης μιλώντας για την ανάγκη αθλητικών έργων στα Χανιά σημείωσε ότι χρειάζονται παρεμβάσης στο γήπεδο Περιβολίων ώστε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες Super League, λόγω της διαφαινόμενης – όπως είπε – ανόδου της ομάδας των Χανίων.

Στο Πνευματικό Κέντρο παρευρέθηκαν τόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης όσο και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Λευτέρης Μπουζάκης, χωρίς να τοποθετηθούν επί του θέματος και ακούγοντας με προσοχή όσα ειπώθηκαν. 

Το μόνο που έμεινε στο τέλος ήταν οι ευχές του Λ. Αυγενάκη προς τον Α. Ροκάκη για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook