Την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο λιμενοβραχίονας και ειδικά ο επιπρομαχώνας, γνωστός και ως Μώλος του Αγίου Νικολάου, αναδεικνύει ο προπονητής Κώστας Νικολαντωνάκης με ένα καυστικό κείμενο το οποίο ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: 

«Πέρασαν 16 χρόνια κατάληψης στο λόφο Καστέλλι και μετά οι αρμόδιοι Δήμος Χανίων, πολίτες, κ.α. ξύπνησαν και θυμήθηκαν αυτό το μέρος..

Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια που στον Μώλο του Αγίου Νικολάου, εκεί που ήταν παλιά η καφετέρια Φορτέτζα, στο ενετικό λιμάνι των Χανίων που είναι η πολιτισμική μας κληρονομιά που είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης μας να είναι στο έλεος της βρωμιάς και της παραμέλησης από τους αρμόδιους δηλαδή Δήμος, Περιφέρεια, Αρχαιολογία, Λιμενικό Ταμείο κ.α.

Εγώ θα ήθελα να ξέρω χιλιάδες τουρίστες και χιλιάδες Έλληνες περπατάνε αυτό τον όμορφο μώλο μέχρι τον φάρο με χιλιάδες φώτο , ,, ενώ δεν είναι προσβάσιμη για τα ΑμεΑ ενώ η Ακρόπολη και άλλοι αρχαιολογικοί τόποι είναι προσβάσιμοι για όλους..

Πολλοί Δήμαρχοι αντιδήμαρχοι Περιφερειακοί σύμβουλοι βγαίνουν στα κανάλια για να πουν για τις ομορφιές της πόλης... Γι αυτά δεν λέμε και δεν κάνουμε κάτι?? Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για τουρισμό κ βραβεία??

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι???

Πέρασαν πάνω από 10 χρόνια?? Πόσο?? Εσείς δεν έχετε πάει ποτέ τοπικοί άρχοντες??? Και τι κάνετε??

Εμείς σαν Χανιώτες δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γι αυτό το χάλι????? Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους...

Σκουπίδια, πλακάκια ,λάστιχα να κρέμονται, ταμπέλες, πέτρες να έχουν φύγει από την θέση τους κ.α. Εικόνες εγκατάλειψης κ θλίψης,»


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook