Εκατοντάδες Ηρακλειώτες έχουν βρεθεί από το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο προκειμένου να υποβληθούν σε rapid test.

Η πρεμιέρα των rapid test μέσω drive through στο Ηράκλειο προκάλεσε την αθρόα συμμετοχή των πολιτών του Ηρακλείου καθώς από το πρωί της Τετάρτης όταν και ξεκίνησε η υποβολή έχουν βρεθεί εκατοντάδες που σπεύδουν να κάνουν τα τεστ κορονοϊού. 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μέσα σε μια ώρα υποβλήθηκαν σε τεστ 300 αυτοκίνητα ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως συμμετέχουν 22 άτομα από τις Κινητές Μονάδες του νομού Ηρακλείου που λαμβάνουν δείγματα ταυτόχρονα από έξι οχήματα.

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη στις δηλώσεις της τόνισε πως “τα rapid test θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα” ενώ για τους εμβολιασμούς που πρόκειται να ξεκινήσουν την Δευτέρα όπως έγραψε και το Flashnews.gr υπογράμμισε ότι “θα γίνουν ταυτόχρονα και στα οκτώ νοσοκομεία της Κρήτης. Τα νοσοκομεία έχουν ήδη παραλάβει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την αποθήκευση των εμβολίων και είναι θετικό το γεγονός ότι το ποσοστό των γιατρών που έχουν δηλώσει να εμβολιαστούν είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook