Υπεγράφη σύμβαση για άμεση αποκατάσταση βατότητας δημοτικών και αγροτικών οδών

Υπεγράφησαν σήμερα 01/03/2021 στο Δημαρχείο Αποκορώνου δυο (2) συμβάσεις με τίτλο “Άμεση αποκατάσταση βατότητας δημοτικών και αγροτικών οδών Δ.Ε.Βάμου και Γεωργιούπολης συνολικού ποσού 106.973 ευρώ, από τον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη και τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας “Αφοι ΠΙΠΕΡΑΚΗ Ο.Ε.” με διακριτικό τίτλο “ΕΣΠΕΡΟΣ” που εδρεύει στο Φον’ε Δήμου Αποκορώνου, Πιπεράκη Μιχάλη του Αρτεμίου.

Το αντικείμενο της σύμβασης είναι η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ των Δ.Ε. Γεωργιούπολης και Βάμου του Δήμου μας, που έχουν υποστεί ζημιές από τη Θεομηνία της 10ης Νοεμβρίου 2020 , με την απομάκρυνση φερτών υλικών και την άμεση αποκατάσταση ερυθράς των οδών (οδοστρωσία).

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, διεκδικούμε και πετυχαίνουμε χρηματοδοτήσεις και ο σχεδιασμός μας για ένα όσο το δυνατόν ασφαλέστερο οδικό δίκτυο στα όρια του Δήμου μας, άρχισε ήδη να υλοποιείται σε όλο το εύρος του Αγροτικού, Δημοτικού , Επαρχιακού και Εθνικού δικτύου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook