Ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου με αφορμή τις εξελίξεις που δρομολογούνται λόγω της πανδημίας.

Με έντονο προβληματισμό και ανησυχία παρακολουθούμε την αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 στην χώρα που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 03-03-2021 από τον ΕΟΔΥ.

Η αυξητική τάση του ιικού φορτίου στα λύματα των μεγάλων πόλεων της Κρήτης κατά τις τελευταίες μετρήσεις, δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό  για την επιδημιολογική εικόνα της περιοχής μας. Για τον λόγο αυτό,  ο Δήμος Κισσάμου συνεχίζει τους ελέγχους  στα λύματα της πόλης μας όπου κινείται και εργάζεται η πλειοψηφία των δημοτών και τα αποτελέσματα της νέας δειγματοληψίας θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών αναλύσεων.

Επιπλέον, κατανοώντας την ανησυχία των δημοτών και κατόπιν συνεννόησης με τον ΕΟΔΥ, προγραμματίζεται για τις αμέσως προσεχείς ημέρες, η εκ νέου διεξαγωγή rapidtestsγια όσους επιθυμούν να εξεταστούν. Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής των tests θα ανακοινωθεί σε νεότερο δελτίο τύπου.

Για άλλη μία φορά καλούμαστε όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συνεπείς στην τήρηση των μέτρων προστασίας μιας και οι ισορροπίες μπορούν πολύ εύκολα να ανατραπούν. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook