Θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο των αντισταθμιστικών έργων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 03/03/2021 στο Δημαρχείο Χανίων μεταξύ του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδήρακη, στελεχών του ΑΔΜΗΕ και υπηρεσιακών του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., με θέμα την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου Χανίων για αντισταθμιστικά έργα από πλευράς του ΑΔΜΗΕ, με την ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης -Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρέστη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Χρυσούλα Χατζηδάκη, ο διευθυντής έργων της αναδόχου εταιρείας, Αναστάσιος Παπαδόπουλος καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης στο οδικό δίκτυο που θα γίνουν από πλευράς του ΑΔΜΗΕ, στις παρακάτω οδούς με την εξής σειρά υλοποίησης:

1) Αγίας Μαρίνας

2) Βαρθολομαίου

3) 25ης Μαρτίου

4) Νεροκούρου

Παράλληλα, από την μεριά της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., έγινε ενημέρωση για τα απαραίτητα έργα που πρέπει να προηγηθούν πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Συμφωνήθηκε επίσης να ενημερωθούν και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς (τηλεφωνικές εταιρείες, πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος κ.ο.κ.) ώστε να μην χρειασθεί μελλοντική παρέμβαση επί του νέου οδοστρώματος.

Τέλος, οι εργασίες ανακατασκευής της ασφάλτου των παραπάνω οδών, αναμένεται να ξεκινήσουν εντός των επόμενων 20 ημερών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook