Το Ελ Κλάσικο είναι ένας αγώνας που έτσι και αλλιώς προσελκύει το ενδιαφέρον των μπασκετόφιλων. Πόσο μάλλον όταν το αποτέλεσμα του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη των αιωνίων της Ισπανίας. Και φυσικά ξεχωρίζει από το μπασκετικό κουπόνι της Πέμπτης. 

Στο άλλο ματς που μας τράβηξε το ενδιαφέρον, η ΤΣΣΚΑ που θέλει να ξεφύγει από την μετριότητα υποδέχεται την Ολύμπια Μιλάνο που ταξιδεύει στην Μόσχα με άγριες διαθέσεις. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να στοιχηματίσετε νόμιμα στους αγώνες μπάσκετ μέσα από το stoiximan app.
 
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τόκο Σενγκέλια και ο Γιοχάνες Φόιγκτμαν με 14 και 10 πόντους αντίστοιχα προσπάθησαν να καλύψουν το κενό του Νικόλα Μιλουτίνοφ και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό. Αλλά η υπόλοιπη ομάδα ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Ειδικά αμυντικά. Και έτσι ήρθε η συντριβή στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές με 100-70. Σε μια αναμέτρηση που ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής, αλλά μόνο μέχρι να ξεκινήσει. 

Μια ήττα που μάλλον έκανε τους Ρώσους να ξεχάσουν την πρώτη θέση την κανονική διάρκεια, αλλά και να πρέπει να αλλάξουν αγωνιστική συμπεριφορά το γρηγορότερο, καθώς υπάρχουν τέσσερις ομάδες που μπορούν να την υπερσκελίσουν. Και αυτό μπορεί να γίνει κυρίως μέσω της άμυνας, απέναντι στα πολλά επιθετικά όπλα που διαθέτουν οι Ιταλοί.    

Στατιστικά Στοιχήματος: Δέχεται 80 ή περισσότερους πόντους στα 3 από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για την Ευρωλίγκα. 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατάφερε να περάσει από μια δύσκολη έδρα, επικρατώντας επί της Ζαλγίρις στο Καόυνας με 64-69. Σε ένα ματς που όπως δείχνει και το τελικό σκορ ήταν ιδιαίτερα κλειστό και οι δύο αντίπαλοι βασίστηκαν στις δυνατές τους άμυνες, η Μιλάνο μπόρεσε να πάρει τη νίκη γιατί στο τέλος είχε περισσότερες και πιο αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση. 

Η νίκη αυτή έφερε την Ολύμπια ισόβαθμη με την σημερινή της αντίπαλο – αν και οι Ρώσοι έχουν ένα ματς λιγότερο – και αν σήμερα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την κακή αγωνιστική κατάσταση της ΤΣΣΚΑ θα μπορέσει να βρεθεί στην δεύτερη θέση. Και λογικά ο Ετόρε Μεσίνα απέναντι στην παλιά του ομάδα θα επιστρατεύσει και πάλι τη δυνατή άμυνα της ομάδας του. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέτυχε 69 ποντους στις δύο τελευταίες εξόδους της στην Ευρωλίγκα. Οι προβλέψεις εδώ από μπάσκετ Ευρωλίγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ομάδα που επιθετικά χωλαίνει εσχάτως η ΤΣΣΚΑ, ενώ και η Ολύμπια Μιλάνο δείχνει ότι αισθάνεται πιο άνετα όταν βασίζεται στην άμυνά της. 

Επιλογή μας το under 158.5  σε απόδοση 1.90
 
 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μετά το σοκ από την Χίμκι, η Ρεάλ ολοκλήρωσε το ταξίδι της στην Ρωσία την προηγούμενη εβδομάδα κερδίζοντας με 71-75 την Ζενίτ. Με τον Έντυ Ταβάρες να δίνει για ακόμη έναν αγώνα ρεσιτάλ σε άμυνα και επίθεση και τον Κάρολ να είναι άξιος συμπαραστάτης του στην επίθεση, η Ρεάλ μπόρεσε και ανταπεξήλθε στις πολλές απουσίες που για ακόμη έναν αγώνα είχε και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη. 

Και ως ζέσταμα πριν το κλάσικο διέλυσε χαλαρά εκτός έδρας την Μούρθια επικρατώντας με 58-74. Αποτέλεσμα που την κράτησε στην κορυφή της ACB έχοντας μόλις μια ήττα, από τη σημερινή αντίπαλό της. Αλλά και το σημερινό Ελ Κλάσικο πέραν του γοήτρου έχει βαθμολογική σημασία για την Ρεάλ, καθώς θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό αν θα μπορέσει να μείνει στην πρώτη τετράδα και στο πλεονέκτημα έδρας.  

Στατιστικά Στοιχήματος:: Δεν έχει ξεπεράσει τους 80 πόντους στους 7 τελευταίους αγώνες της στην Ευρωλίγκα. 
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλή εβδομάδα με νταμπλ νικών για τους Καταλανούς που πέρασαν από το Ο.Α.Κ.Α. με 77-85 και στη συνέχεια επικράτησε εύκολα στο Παλάου Μπλαουγκράνα επί της Μπασκόνια με 71-57. Χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την έλλειψη δυνάμεων που είχαν οι Βάσκοι και πιέζοντάς τους στην άμυνα μπόρεσαν να φτάσουν στην 20η τους νίκη για την Ευρωλίγκα. 

Με έξι αγώνες να απομένουν για το τέλος της κανονικής σεζόν, η Μπαρτσελόνα θέλει να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα μέχρι το φάιναλ-φορ. Και πέραν του κινήτρου που δίνει η νίκη σε κάθε Κλάσικο, η Μπάρσα θέλει να πάρει τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους.      

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει 80 ή περισσότερους πόντους σε έξι από τους τελευταίους δέκα αγώνες για την Ευρωλίγκα.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση και πιο πλήρης η Μπαρτσελόνα μπορεί να κερδίσει στην Μαδρίτη για άλλη μια φορά τη φετινή σεζόν.       
Επιλογή μας το διπλό με χάντικαπ -2,5 σε απόδοση 1.95
 
Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook