Είκοσι Γερμανοί διαγωνίζονται στον Αποκόρωνα για να «κατακτήσουν» τον πρωταγωνιστή 

Όλα είναι έτοιμα στον Αποκόρωνα στα Χανιά για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της Γερμανικής έκδοσης ενός gay  reality που είναι ιδαίτερα δημοφιλές στην Γερμανία.

Ο λόγος για το αμερικανικής έμπνευσης Finding Prince Charming (Βρίσκοντας τον γοητευτικό πρίγκιπα) το οποίο στο Γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο VOX τιτλοφορείται ως Prince Charming.

Το μεσημέρι της Κυριακής με την πρώτη πτήση της περιόδου με επισκέπτες από την Γερμανία, έφτασαν στα Χανιά, συμμετέχοντες στο reality οι οποίοι πήγαν σε τρεις βίλες που έχουν ενοικιαστεί στην περιοχή των Βρυσών και του Βάμου, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα.

Το σενάριο συνοπτικά, αφορά σε 20 διαγωνιζόμενους οι οποίοι στην διάρκεια 8 εβδομάδων προσπαθούν να «κατακτήσουν» την καρδιά ενός γοητευτικού άντρα.

Αυτός που θα καταφέρει να γίνει ζευγάρι μαζί του, είναι και ο νικητής.

Στην παραγωγή της εκπομπής εργάζονται πάνω από 80 άτομα που διαμένουν σε ξενοδοχείο του Αποκόρωνα, ενώ τα γυρίσματα γίνονται σε παραλίες και άλλες εγκαταστάσεις και περιοχές, προβάλλοντας τις ομορφιές της Κρήτης.

Να σημειωθεί πως και οι δύο προηγούμενες σαιζόν του reality είχαν πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, όπως μπορείτε να δείτε εδώ στο τρειλερ της εκπομπής του 2020.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook