Την Δευτέρα 5 Απριλίου.

Η ανακοίνωση του Παγκρήτιου Συντονιστικού Κρήτης Αγώνα κατά των δασικών Χαρτών:

Μετά από πολυήμερες προσπάθειες και πάρα πολλές συζητήσεις με διάφορους «αρμόδιους» καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όλοι αυτοί οι αρμόδιοι μαζί και ενορχηστρωμένα αρνούνται να δώσουν απάντηση στο πολύ μεγάλο πρόβλημα όλων των Κρητικών που δημιούργησε και ανάδειξε η ανάρτηση των δασικών χαρτών από τα Δασαρχεία όλων των Νομών της Κρήτης.

 Επειδή πιθανών να μην έχει γίνει αντιληπτό από το κεντρικό κράτος το μέγεθος του προβλήματος που έχουμε σχεδόν όλοι οι Κρητικοί, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και ιδιότητας, θεωρούμε ότι πρέπει να το δείξουμε για να το καταλάβουν όλοι.

 Καλούμε όλους τους Κρητικούς να δώσουν τη δέουσα σημασία στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και να στηρίξουν τον αγώνα κατά των δασικών χαρτών . Το πρόβλημα δεν είναι αγροτοκτηνοτροφικό , αλλά είναι ιδιοκτησιακό και μας αφορά όλους ανεξαιρέτως.

 Στο Ηράκλειο , προσυγκέντρωση στο Παγκρήτιο Στάδιο τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 12:00

Στα Χανιά, προσυγκέντρωση στον Κόμβο Μουρνιών , τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 12:00.

Στο Ρέθυμνο προσυγκέντρωση στον Κόμβο Πανόρμου για την επαρχία Μυλοποτάμου  ενω οι αλλοι ρεθυμνιωτες θα κατευθυνθούν στο δασαρχείο Ρεθύμνου που τελεί υπο κατάληψη απο της 30/3 τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 10:30 

Στο Λασίθι θα γίνει ανάλογη διαμαρτυρία.

 Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε συμβολική κατάληψη όλων των Δασαρχείων της Κρήτης.

 Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης για την πανδημία του COVID (μάσκες , 2 άτομα ανά αυτοκίνητο , αποστάσεις κλπ).


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook