H make-up artist της Δούκισσας του Cambridge αποκαλύπτει πού οφείλεται η φυσική λάμψη στο πρόσωπό της (και έχει να κάνει με ένα αντικείμενο που όλες έχουμε στο σπίτι).

Συζητάμε τόσο συχνά για το κομψό royal στυλ της, που σχεδόν ξεχνάμε να αναφερθούμε στο γεγονός ότι η Kate Middleton έχει πάντα ένα αψεγάδιαστο beauty look. 

Υπεύθυνη για αυτό είναι κάθε φορά η Arabella Preston, make-up artist της Δούκισσας του Cambridge, η οποία γνωρίζει πολύ καλά ότι το σωστό skincare είναι η αρχή κάθε μακιγιάζ. Σε μία συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, αποκάλυψε το μικρό μυστικό της που χρησιμοποιεί και στο πρόσωπο της Kate και είναι τόσο εύκολο που μπορεί να το κάνει κάθε γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, για την Preston κάθε ρουτίνα περιποίησης βασίζεται στο γνωστό flannel, το ύφασμα δηλαδή που έχουν οι “φανελένιες” μπλούζες. Το εν λόγω ύφασμα, όπως και η μουσελίνα, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το πρόσωπο, καθώς όχι μόνο βοηθάει στο σωστό καθαρισμό του, αλλά ταυτόχρονα παρέχει μια απαλή απολέπιση αφήνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σκεφτείτε ασυναίσθητα να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας πετσέτα, βγάλτε από τη ντουλάπα μια καθαρή μπλούζα από μουσελίνα ή flannel που δε χρησιμοποιείτε πια και θα δείτε το δέρμα σας να αλλάζει στη στιγμή.

MadameFigaro.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook