“Προσδοκά εκλογικά οφέλη και δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις” αναφέρει ο δήμαρχος Αποκορώνου

Η απάντηση του δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, στον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ Καραγιαννάκη Παντελή για την δημόσια θέση του στη μίσθωση χώρου για τοποθέτηση δεξαμενής άρδευσης για τα αβοκάντο του Δυτικού Αποκόρωνα:

«Ο κύριος Καραγιαννάκης με τη δημόσια θέση του, για τη μίσθωση χώρου δεξαμενής άρδευσης, δημαγωγεί ασύστολα και παρουσιάζει τα πράγματα αποσπασματικά όπως τον βολεύουν δηλαδή για αντιπολιτευτικούς λόγους προσδοκώντας εκλογικά οφέλη και δημιουργώντας ψεύτικες εντυπώσεις.

Αποκρύπτει, λοιπόν, ο κ.Καραγιαννάκης ότι η μίσθωση αυτή αφορά χώρο για τη τοποθέτηση δεξαμενής προκειμένου να αρδευτούν τα αβοκάντο, και όχι μόνο, του Δυτικού Αποκόρωνα τα οποία ξεραίνονται λόγω της ποιότητας νερού που αρδεύονταν μέχρι τώρα. Αποκρύπτει επίσης ότι η δημοτική αρχή προχωρεί στη συμφωνία αυτή, για να βγάλει τους παραγωγούς μας από το αδιέξοδο και για να δώσει λύση στην κραυγή αγωνίας τους: « Κάντε κάτι. Τα αβοκάντο μας ξεραίνονται» ,αν και είναι αναρμόδια. Κραυγή αγωνίας που κ ο ίδιος ο κ.Καραγιαννάκης  μετέφερε στο δημοτικό συμβούλιο Αποκορώνου και επανειλημμένα είχε αποτυπωθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Η δημοτική αρχή προχωρεί στη συμφωνία αυτή που ομολογουμένως μπορεί να είναι ακριβή αλλά αναγκαία και μοναδική- άμεση λύση για τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας του τόπου μας. Καταβάλλουμε ετησίως 4.300 ευρώ ενός συγκεκριμένου χώρου στάθμευσης και θα αφήσουμε τους παραγωγούς μας στο έλεος του Θεού; Ας απαντήσει στα ζητήματα αυτά ο κ.Καραγιαννάκης  και σε μην παίζει με τις λέξεις και με νούμερα, υπολογίζοντας αριθμούς και μετά τη λήξη της μίσθωσης, αποκρύπτοντας εντέχνως ότι δεσμεύτηκα προσωπικά στο ΔΣ για εξεύρεση οριστικής και μακροχρόνιας λύσης οικονομικότερης για το Δήμο, δίνοντας τη δυνατότητα για περαιτέρω καλλιέργεια του αβοκάντο και από άλλους συνδημότες μας με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά.

Τον καλώ για άλλη μια φορά να σταματήσει τη δημαγωγία και το παιχνίδι εντυπώσεων τόσο εντός του ΔΣ με απρεπείς χαρακτηρισμούς σε βάρος δημοτικών συμβούλων  και υπηρεσιακών παραγόντων, όσο και όταν απευθύνεται στα ΜΜΕ. Εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο της ευπρέπειας, της σοβαρότητας και της άοκνης ενασχόλησης μας με τα προβλήματα του τόπου μας, με μοναδικό μας στόχο την οικονομική, κοινωνική ανάπτυξη των δημοτών μας και της αγροτικής οικονομίας του τόπου μας, σε μια εποχή που η στήριξή της λόγω του πλήγματος του τριτογενή τομέα εξαιτίας της πανδημίας, είναι μονόδρομος.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook