Πρωτοβουλία και από τον Ναυτικό όμιλο Χανίων – Δημοπρασίες προσωπικών ειδών σπουδαίων αθλητών.

Μεγάλη αποδεικνύεται η κινητοποίηση για μια μητέρα τριών ανήλικων παιδιών από τον Αποκόρωνα Χανίων, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα και δυστυχώς η εγχείρηση δεν γίνεται στην Ελλάδα και πρέπει επειγόντως να μεταβεί στην Γερμανία, με τα έξοδα να είναι δυσβάσταχτα για την ίδια την οικογένεια.

Εκτός από την προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει από τον Δήμο Αποκορώνου αλλά και από ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν στήσει “κουμπαρά” στα καταστήματά τους, προς αυτή την κατεύθυνση, πλέον πρωτοβουλία αναλαμβάνει και ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων που έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ενώ στην τιτάνια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη βοήθεια της συγκεκριμένης μητέρας, θα συμβάλλει και ο Οργανισμός Charity Idols.

“O Nαυτικός Όμιλος Χανίων δείχνει εμπράκτως το κοινωνικό του πρόσωπου. Στόχος είναι η ενίσχυση μιας Χανιώτισσας μάνας τριών παιδιών που πρέπει να άμεσα να εγχειριστεί στο εξωτερικό καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Είναι αδερφή αθλητή μας, αθλητή του ΝΟΧ. Ευαισθητοποιηθήκαμε προς αυτή την κατεύθυνση. Να κάνει η ίδια με την οικογένειά της καλές γιορτές”, ανέφερε καταρχάς ο πρόεδρος του ΝΟΧ Δημήτρης Λειψάκης.

“Να κάλεσουμε τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να ευαισθητοποιηθούν για να αγοράσουν αυτά τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν για τον σκοπό αυτό” τόνισε ο κ. Λειψάκης. 

Προσωπικά είδη σπουδαίων αθλητών, μεγάλης αξίας θα βγουν σε δημοπρασία ώστε τα χρήματα που θα μαζευτούν να βοηθήσουν τη συγκεκριμένη γυναίκα να κάνει την επέμβαση στη Γερμανία. Αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η Άννα Ντουντουνάκη, ο Απόστολος Παπαστάμος, ο Γιάννης Τσουρουνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, η Βιολέτα Ζουζούνη και άλλοι σημαντικοί αθλητες συμμετέχουν με τα προσωπικά τους είδη σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχει πλέον και είναι εξαιρετικά σημαντικό να τονιστεί και η ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών  και παίκτες της ομάδας όπως ο Γκίκας,  Αγραβάνης, ο Γιαννόπουλος και ο Ρογκαβόπουλος που επίσης έθεσαν στη διαδικασία της δημοπρασίας τις φανέλες τους, για να ενισχυθεί αυτή η προσπάθεια. 

Έτσι θα γίνουν οι δημοπρασίες

“Σύμμαχος” στην προσπάθεια και μοχλός υλοποίησης της δημοπρασίας είναι ο Οργανισμός Charity Idols με το site “charityidols.com” και ο Γιώργος Κυριαζής που είναι υπεύθυνος αυτών των πρωτοβουλιών. Ενεργοποιήθηκαν άμεσα και ο Οργανισμός θα προβάλλει αυτή την προσπάθεια και θα διενεργήσει τις δημοπρασίες του συνόλου των αντικειμένων (από σήμερα και για τις επόμενες 5 ημέρες). Χωρίς να υπάρχει κόστος για την πρωτοβουλία. Όλο το ποσό που θα μαζευτεί θα πάει για τον σκόπο για τον οποίο γίνονται οι δημοπρασίες.

“Η άμεση ανταπόκριση τόσο των αθλητών υγρού στίβου του ΝΟΧ και όχι μόνο, όσο και του Προμηθέα μας δημιουργεί την υποχρέωση να καλέσουμε τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, επαγγελματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες να συνεισφέρουν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, καταβάλλοντας το μέγιστο δυνατό. Να αποτελέσει αφετηρία ώστε στο μέλλον να γίνονται και ανάλογες κινήσεις. Τα Χανιά έχουν δείξει εξάλλου τα αντανακλαστικά τους και την ευαισθησία τους”, επεσήμανε ο έφορος τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ, Γιάννης Χίνος.

Σημειώνεται ότι η Χανιώτισσα μητέρα θα πρέπει να μεταβεί στη Γερμανία στα τέλη του τρέχοντος έτος για να υποβληθεί σε αυτήτη δύσκολη επέμβαση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook