Μυρωδιές, αρώματα από τις αλησμόνητες πατρίδες έφτασαν στου μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους μετέφεραν σε άλλες εποχές πιο όμορφες

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 μέλη της αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Χανίων <<Ο άγιος Πολύκαρπος>> επισκέφτηκαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης και μαζί  με τους μαθητές έφτιαξαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά τηρώντας όλα τα υγεινομικά πρωτόκολλα που επιβάλλουν οι καιροί.

Η αεικίνητη πρόεδρος κα Γκοζάνη- Χαριτάκη Στέλλα  και το μέλος συνταξιούχος  δασκάλα κα Τσίκα Ηλέκτρα , έγιναν ένα με τα παιδιά και δημιούργησαν εκλεκτά εδέσματα όπως αυτές ξέρουν.

Μυρωδιές, αρώματα από τις αλησμόνητες πατρίδες έφτασαν στου μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους μετέφεραν σε άλλες εποχές πιο όμορφες.

Μίλησαν για τις δραστηριότητες της αδελφότητας , για τις εκδηλώσεις που  ετοιμάζουν για τα 100 χρόνια της μικρασιατικής καταστροφής, για τη συμμετοχή του σχολείου στις εκδηλώσεις και τέλος έδωσαν ραντεβού για επόμενη συνάντηση για νέα δραστηριότητα με το νέο έτος που θα περιλαμβάνει μουσική, χορό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook