Ο Αρης Σούδας σε ένα ιστορικό παιχνίδι κράτησε στο 0-0 τον Πανιώνιο, αποσπώντας πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με σημαντικότερη αυτή του Δρίτσα στο 19’. Από την άλλη ο Αρης έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία του στο 25’ με τον Νικόλτση.

Ο Πανιώνιος φωνάζει για τη φάση του 88’ όπου δόθηκε φάουλ σε μαρκάρισμα του Βασιλάκη στον Αργυρίου, υποστηρίζοντας ότι η παράβαση ήταν εντός περιοχής. Μάλιστα με τη λήξη έγινε… ντου από τον “κυανέρυθρο” πάγκο στον διαιτητή Βασάκη, ενώ ακολούθησαν αψιμαχίες μεταξύ παικτών.

Στο τέλος όμως αφού επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι η κατάσταση εκτονώθηκε και η αποστολή του Πανιωνίου δέχθηκε το καθιερωμένο κέρασμα που κάνει από την αρχή της σεζόν στους αντίπαλες ομάδες η διοίκηση του Αρη Σούδας.

Διαιτητής: Βασάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Βισκαδούρος Αλ. – Δασκαλάκης Ι. (Ηρακλείου)

Αρης Σούδας (Γιάννης Λιουδάκης): Βροντάκης, Κοκκινάκης (53’ Βασιλάκης), Στεφανίδης, Ιμέρι, Βαρδάκης (81’ Τσίγκας), Μπακογιάννης, Ροκάκης, Νικόλτσης (81’ Μποντούρι), Παχής, Παπαθανασίου, Τσίτας.

Πανιώνιος (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Λάμψιας (46’ Μούντριχας), Κοντοές (31’ λ.τρ. Καραβίδας), Ζούλιας, Διονέλλης, Μπρέγκου, Γκίνο, Μίχος, Γροντής (79’ Σταμάτης), Δρίτσας (72’ Αργυρίου), Λιούμης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook