Νεα φιλανθρωπική δράση Paddling Crete τον φετινό Απρίλιο που χρειάζεται τη στήριξη όλων – 650+ χλμ σε μια θάλασσα αγάπης

Μετά την επιτυχημένη αθλητική δράση «ΣύνΑθλο» που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2021, όπου ο αθλητής Κλεινάκης Γεώργιος από τα Χανιά Κρήτης, μεταφέροντας το μήνυμα του Εθελοντισμού, διήνυσε (ποδηλατώντας, ορειβατώντας και κωπηλατώντας) απόσταση 240+ χλμ με δυσκολότερη την διαδρομή με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) από Σφακιά προς Γαύδο και την αμέσως επόμενη ημέρα Γαύδο προς Παλαιόχωρα, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Συνάνθρωπος Ομάδα Στήριξης».

Είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει τον επόμενο του στόχο για το 2022, με σκοπό την διάδοση του υγειούς αθλητισμού, του εθελοντισμού και την αξία του να προσφέρεις μέσα από αυτόν, σε ανθρώπους και μη κερδοσκοπικές ομάδες της κοινωνίας μας.

Η νέα αθλητική δράση θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2022 από έναν και μόνο αθλητή και θα είναι ο γύρος της Κρήτης (650+ χλμ) με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία), ξεκινώντας και καταλήγοντας στα Χανιά. Ένα εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι αρκετά απαιτητικό τόσο για τον ίδιο όσο και για την διοργάνωση, για την ομαλή έκβαση του.

Μέσα από την νέα αθλητική δράση που έχει ως συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανιών, πολύτιμους υποστηρικτές το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και τους Δήμους Χανιών, Καντάνου Σελίνου και Σφακίων. καθώς και την στήριξη άλλων οργανισμών και ιδιωτών, θα συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να στηρίξουν και να ενισχύσουν τα παρακάτω μη κερδοσκοπικά σωματεία:

  • το Χαμόγελο του Παιδιού www.hamogelo.gr ,
  • Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος www.facebook.com/synanthropos.chania ,
  • Σωματείο Ορίζοντας www.orizondas.gr ,
  • Εθελοντική Ναυαγοσωστική Ομάδα του Ν.Ο.Χ.  www.facebook.com/enamonox.rescue.lifeguard 

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αθλητική μας δράσης στα μάτια και τα αυτιά όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων. Η συμβολή σας σε αυτό είναι πολύ σημαντική για εμάς, για να επιτύχουμε έτσι τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα από την προσπάθεια που προσπαθούμε να κάνουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  +306934549653

Όνομα λογαριασμού: Paddling Crete
Crete Συνεταιριστική τράπεζα Χανίων GR8106900010000000193107002
Δικαιούχος : Αθλ. Πολιτιστικός σύλλογος θαλάσσιου σκι και κυματολίσθισης Χανίων – SurfingCrete
Αιτιολογία: Αθλητική δράση Paddling Crete

Email: [email protected]  και  [email protected] .

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  www.facebook.com/paddlingcrete/  www.instagram.com/paddlingcrete/

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook