Συγκεκριμένα, κάτοικοι του Πύργου Ηλείας «ξεσπούν» για τις ομάδες ατόμων που βασάνισαν τον Θύμιο Μπουγά, ο οποίος εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Τελευταία φορά τον είδαν ζωντανό όταν επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του Πύργου, για να καταγγείλει την απρόκλητη επίθεση εναντίον του.

Οργανωμένοι αυτοί που ασκούσαν bullying στον Θύμιο -Απειλούν κόσμο στον Πύργος
Όπως ανέφεραν κάτοικοι μιλώντας στο MEGA, τα 11 άτομα που συνέλαβε η αστυνομία για το bullying στον 39χρονο που έχει δυσπλασία στο πρόσωπό του είναι γνωστοί στην περιοχή, αφού παρενοχλούν συστηματικά και άλλους κατοίκους.

«Απειλούνε κόσμο, άμα τους πει κανένας κάτι μετά μαζεύονται όλοι απ’ έξω και αρχίζουν χτυπάνε πόρτες, σπάνε τζάμια. Δεν είναι παιδάκια, που παρεκτράπηκαν λίγο, είναι οργανωμένοι» λέει κάτοικος. Η δράση των συγκεκριμένων ατόμων είναι γνωστή εδώ και αρκετούς μήνες ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες προκαλούν βανδαλισμούς και καταστροφές σε όλη την πόλη.

«Είναι οργανωμένοι, είναι 11 άτομα, είναι χαρτογραφημένοι από τον κόσμο, είναι ή 10 ή 11 άτομα, είναι συγκεκριμένοι, από πριν τα Χριστούγεννα τρομοκρατούν όλη την πόλη, έχουν κάτι κροτίδες, είναι σαν χειροβομβίδες, 1 η ώρα τη νύχτα, στις 2, στις 3», ανέφερε κάτοικος. «Αυτοί οι ίδιοι βγάζουνε τα βιντεάκια, ζόριζαν τους ανθρώπους, τους ζορίζουν και όταν βγαίνουν από την πόρτα και κάνουν κίνηση να τους πούνε φύγετε από εδώ έστω αυτό, το τραβάνε βίντεο, ότι τους απείλησε», τόνισε χαρακτηριστικά, κάτοικος του Πύργου.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Mega για την εξαφάνιση του Θύμιου στον Πύργο:

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook