Photo by Drew Coffman on Unsplash

Μετά τη συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας από την Καλαμαριά στο Live News που βρέθηκε παντρεμένη εν αγνοία της με μια σειρά από πλαστά έγγραφα, άλλη μία τέτοια περίπτωση έρχεται στο φως της δημοσιότητας με τις ομοιότητες να μη μοιάζουν πλέον τόσο αθώες και απλές συμπτώσεις.

«Είμαι έγγαμη ακόμα»

Ξεσπά μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS και εξιστορεί πώς ανακάλυψε πως είναι παντρεμένη από το 2019 μόνο στα χαρτιά, με την υπόθεσή της να έχει κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

«Το 2019 για κάποια υπόθεση μου χρειάστηκα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πάω στο ληξιαρχείο του Δήμου Καλαμαριάς, μου λέει ο υπάλληλος: ‘όνομα συζύγου’, λέω: ‘κάποιο λάθος’».

Όταν η υπάλληλος του ληξιαρχείου της αποκάλυψε πως στο σύστημα εμφανίζεται παντρεμένη έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

«Μου λέει: ‘Φαίνεστε να είστε παντρεμένη’. Φαινόταν ότι είχε δηλωθεί γάμος στην Αλβανία. Ξεκίνησα να ψάχνω λοιπόν τι έχει συμβεί, πήγα στο ειδικό ληξιαρχείο ζήτησα τα έγγραφα του φακέλου μου, μου έδωσαν έναν φάκελο ημιτελή, από εκεί φαίνεται ότι είναι μπλεγμένο και το ειδικό ληξιαρχείο».

Το πρώτο πράγμα που της προξένησε εντύπωση ήταν πως μέσα στο φάκελο δεν υπήρχε η παραμικρή πληροφορία για τον γαμπρό, ούτε καν αντίγραφο διαβατηρίου.

«Κάθε χαρτί έχει πρόβλημα, η ληξιαρχική πράξη γάμου από την Αλβανία, το υπογράφει μία δικηγόρος Αθήνας, η οποία είναι φάντασμα, είναι εξαφανισμένη εδώ και τρία χρόνια, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της, δεν έχει σηκώσει ποτέ τηλέφωνο, δεν βρίσκουμε τίποτα στο ίντερνετ για αυτή».

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια εξέλιξη τρία χρόνια μετά.

«Υποβάλαμε μήνυση στη Θεσσαλονίκη και έχει παραπεμφθεί δικογραφία στον εισαγγελέα Αθηνών δεν έχουμε ενημέρωση τι έχει γίνει. Με δικαιολογία τον κορωνοϊό μας λένε ότι έχουν μείνει όλα πίσω. Σε εμένα μας είπαν από την εισαγγελέα ότι Αλβανός, με τέτοιο όνομα δεν έχει μπει στην Ελλάδα, στην περίπτωση μου το πιθανότερο είναι να πρόκειται για Αλβανό ο οποίος χρησιμοποιεί πλαστό διαβατήριο στην Ελλάδα σαν σύζυγος και κυκλοφορεί στην Αλβανία με το κανονικό».

Κύκλωμα;

Εντύπωση προκαλούν πάντως οι πολλές συμπτώσεις στις δύο ιστορίες που αποκάλυψε το LIVE NEWS.

Και οι δύο εξαπατημένες γυναίκες είναι νεαρής ηλικίας και μένουν στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Και στις δύο υποθέσεις εμπλέκεται κάποιος δικηγόρος φάντασμα, με τους γάμους να δηλώνονται στο ειδικό ληξιαρχείο Αθηνών και μάλιστα σε κοντινές χρονολογίες.

Με τους γαμπρούς να είναι αλβανικής υπηκοότητας και τα περιβόητα μυστήρια να δηλώνονται ψευδώς πως έχουν τελεστεί στην Αλβανία.

«Και οι υπεύθυνες δηλώσεις φαίνεται ότι είναι γραμμένες από άτομο που δεν ξέρει καλά ελληνικά, ο γαμπρός στην υπεύθυνη δήλωση του ότι είναι πρώτος του γάμος, γράφει το όνομα μου με όμικρον και το ίδιο και η υπάλληλος που πιστοποιεί την υπογραφή μου».

Ενώ στην περίπτωση της 34χρονης ο δράστης αποκαλύφθηκε και ομολόγησε την πράξη του. Στην δεύτερη περίπτωση της 29χρονης γυναίκας, ο περιβόητος γαμπρός αγνοείται.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook