φωτο από enikos.gr

Ηχολήπτρια, η οποία είχε βάρδια, νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο κτίριο όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα, ενώ ακούστηκαν και εκρήξεις. Η φωτιά ξεκίνησε από τον τρίτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο Realfm 97,8 και επεκτάθηκε προς τα κάτω. Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μια ηχολήπτρια του ραδιοφώνου που βρισκόταν στον χώρο τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Στην είσοδο του κτιρίου, βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού, κάτι που δείχνει πως πρόκειται για εμπρησμό. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν τρία γκαζάκια στην είσοδο.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη υπήρξε ξαφνικά σοβαρή βλάβη στις εγκαταστάσεις μετάδοσης του σήματος. Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο εκδηλώθηκε φωτιά στις εγκαταστάσεις του Realfm 97,8 στο Μαρούσι.

φωτο από enikos.gr

«Τα ίχνη του εμπρησμού είναι εμφανέστατα, μέχρι και τα γκαζάκια θα βλέπετε. Η καταστροφή, απ’ ό,τι φαίνεται είναι σημαντική. Ο από πάνω όροφος είναι ολοσχερώς κατεστραμμένος. Η φωτιά φαίνεται ότι κατέβηκε από πάνω προς τα κάτω. Οι ζημιές αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να εκτιμηθούν. Ελπίζω σε κανά μισάωρο να είμαστε στον αέρα και αυτό είναι το μήνυμα προς τους εμπρηστές», δήλωσε ο διευθυντής ειδήσεων Real FM, Γιώργος Χουλαδάκης.

φωτο από enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook