Άνοιξε και επίσημα τις πύλες του για 13η χρονιά το Κίσσαμος – Φεστιβάλ Γεύσεων & Τέχνης το απόγευμα της Τρίτης (16/08). Η έκθεση που θα διαρκέσει έως και τις 22 Αυγούστου στον παραλιακό δρόμο δυτικά του Δημοτικού Σταδίου Κισσάμου και φιλοξενεί πάνω από 40 περίπτερα.

Μέσα από αυτά τα περίπτερα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα την Κρήτη. Παράλληλα θα έρθουν πιο κοντά με τους θησαυρούς που προσφέρει η γη και οι άνθρωποι της.

Παράλληλα πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στον ίδιο χώρο.

Τη σημερινή βραδιά ο Γιώργος Μυλωνάκης με το συγκρότημα του έστησαν μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με τον κόσμο να διασκεδάζει με την ψυχή του.

Επιπλέον ο Σύλλογος Κρητικών Χορών «Η ΚΙΣΣΑΜΟΣ» και Όμιλος Βρακοφόρων Κισσάμου χόρεψαν κρητικός χορούς και έκοψαν την ανάσα στους θεατές.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης ανέφερε ότι « Σήμερα ξεκινάει το φεστιβάλ Γεύσεων & Τέχνης στην Κίσσαμο που προβάλει τα προϊόντα και την παράδοση του τόπου μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να γευτεί τα προϊόντα και να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις».

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Κισσάμου Γιώργου Μυλωνάκη:

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Διγαλάκης τόνισε ότι «το συγκεκριμένο φεστιβάλ σηματοδοτεί ότι η Κίσσαμος και τα Χανιά έχουν ολόκληρο το πακέτο πρωτογενή τομέα, φυσική μορφιά πολιτισμό».

Δείτε τις δηλώσεις του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Διγαλάκη:

Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής στις δηλώσεις του ανέφερε ότι « το συγκεκριμένο φεστιβάλ προβάλει τα προϊόντα της Κισσάμου, τον πολιτισμός και τις δυνατότητες της για τα επόμενα χρόνια».

Δείτε τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή:

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook