Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όταν ο 69χρονος Μιχάλης Χ. κατέρρευσε στα Επείγοντα αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 69χρονος αισθάνθηκε πόνους στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του. Περίμεναν στα εξωτερικά ιατρεία και γύρω στις 4.28 τα ξημερώματα της Τρίτης έβγαλαν το εισιτήριο για τα επείγοντα και λίγα λεπτά μετά, στις 4.30, ο άνθρωπος κατέρρευσε. Ο 69χρονος είπε στη σύζυγό του πως δεν αισθάνεται καλά, έγειρε στο πλάι και άφησε την τελευταία του πνοή.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό επιχειρούσε επί αρκετή ώρα να τον επαναφέρει, κάτι ωστόσο που δεν κατέστη δυνατόν. Οι συγγενείς του περιμένουν το αποτέλεσμα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τα τρία του παιδιά που πληροφορήθηκαν το δυσάρεστο από τη μητέρα τους, ευχαριστούν δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, αφού πραγματικά έδωσαν μάχη για να σώσουν τον πατέρα τους. «Έπεσαν πάνω του αμέσως όλοι. Μας είπαν μετά άλλοι συνοδοί ότι παράτησαν όλους και έσπευσαν να βοηθήσουν τον πατέρα μου» λέει η κόρη του, Ξανθή, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησο».

Η κηδεία του 69χρονου θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και η ταφή του στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο στον Άγιο Μηνά.

newsbeast.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook