Την τραγική, σε πολλές περιπτώσεις, κατάσταση, σε πολλά σημεία του δήμου Χανίων περιγράφει ένας δημότης των Χανίων. Τραγική κατάσταση σε επίπεδο δρόμων, έλλειψης υποδομών αλλά και αδυναμίας εκ μέρους της δημοτικής αρχής να δώσει λύσεις.

Τις επισημάνσεις κάνει ο κ. Παναγιώτης Φουντουλάκης που είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Χανίων. Μάλιστα συνοδεύει τις απόψεις του μερικές φωτογραφίες.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: 

“Νομίζω ότι θυμάμαι πολύ καλά τήν προεκλογική φράση τού άξιου κατά τα άλλα Δημάρχου μας: 

«Θα υπάρχει Αντιδήμαρχος ο οποίος ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ και καρέκλα στο Δήμο. Θα περιφέρεται στις διάφορες γειτονιές για να εντοπίζει προβλήματα και να ενημερώνει τούς αρμοδίους.» 

Δεν έχω αντιληφθεί αυτό να έγινε πραγματικότητα εκτός αν ο διορισθείς για αυτήν τη δουλειά το ρίχνει στο κινητό, τα καφεδάκια και το τάβλι, διαφορετικά δεν εξηγούνται οι παρακάτω ανορθογραφίες.  

Κόμβος Σούδας:  

Φαίνεται ότι κανείς από τούς αρμοδίους τού Δήμου – Δήμαρχος , Αντιδήμαρχοι, Πρόεδρος & Μέλη τού Δημοτικού Συμβουλίου ΔΕΝ έχουν κατέβει ΠΟΤΕ από το Ακρωτήρι πρός το λιμάνι τής Σούδας με κατεύθυνση πρός τήν Εθνική οδό. Διότι άν περιμένανε πάνω από 10 λεπτά ασκόπως για να βγούν στήν Κ. Καραμανλή καί από εκεί να κατευθυνθούν πρός τήν Εθνική οδό ή άν ποτέ ερχόντουσαν από τήν Εθνική οδό με κατεύθυνση Χανιά μέσω τής Κ.Καραμανλή περιμένοντας ατελειώτες ουρές αυτοκινήτων πού δέν κινούνται, τότε ίσως κάτι θα είχε γίνει. 

Εμπήκαν πρόσφατα και πολύ καλώς τα φανάρια στην οδόν Ακρωτηρίου στην διασταύρωση πού πάει για LIDL πού η κίνηση είναι το ένα εκατοστό τού κόμβου τής Σούδας. 

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και περιμένω κάποια εξέλιξη”. 

Μερικές επιπλέον επισημάνσεις για σημαντικές παραλείψεις και μπόλικα προβλήματα στον δήμο Χανίων:

“Ερχόμενοι από Εθνική οδό με κατεύθυνση την Κ. Καραμανλή.

Η οδός πρώην Ακρωτηρίου πού όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί για να πάει στο αεροδρόμιο ή από εκεί στην πόλη, συν τα διώροφα τουριστικά λεωφορεία πού κάνουν ξεναγήσεις στους τουρίστες και που είναι στολίδι τής πόλης, είναι γεμάτη μικρές λακκουβίτσες πού ενοχλούν όλους εμάς πού περνάμε 4 φορές την ημέρα. Τόσο δύσκολο να επισκευαστούν??

Οδός Βύρωνος 200 μέτρα δρόμος
Επειδή κάποιος κάτοικος τής Βύρωνος είχε βίσμα ή «δόντι» στο παρελθόν εθεώρησε καλό να μην ενοχλείται να σταματάει στο STOP τής Παπαρηγοπούλου, πού είναι προέκταση της Γιαμπουδάκη & Ν. Σκουλά, 2 χιλιόμετρα δρόμος, εθεώρησε καλό να υποχρεώνει τα χιλιάδες αυτοκίνητα πού κατεβαίνουν από το Ακρωτήρι να σταματούν στό STOP τής οδού Βύρωνος με τα 50 αυτοκίνητα κίνηση την ημέρα.

Οδός Γιαμπουδάκη, Παπαρηγοπούλου, Σκουλά πάνω από 2 χιλ. δρόμος

Περνάω καθημερινά από τήν οδό Σαμαριάς στόν Κατσαμπά καί αντικρύζω τα τελευταία 10 – 12 χρόνια τήν κατεστραμένη μηχανή τής φωτογραφίας καί δέν έχει βρεθεί κανένας από τόν Δήμο πού είτε να ειδοποιήσει τόν ιδιοκτήτη να τήν πετάξει ή να αναλάβει ο Δήμος τήν μεταφορά αυτής κακοσμίας καί εστίας μόλυνσης.

Αυτά για την ώρα και ελπίζω κάποιοι να ξυπνήσουν!!!”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook