\”Δεν είμαι μασόνος, δεν ξέρω καν τι είναι η μασονία\”, δήλωσε την Παρασκευή ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού La 7.

\”Η φήμη αυτή άρχισε να κυκλοφορεί τελευταία, μόλις απέκτησα ευρύτερη δημοσιότητα, αλλά εγώ δεν πρόλαβα ούτε να μπω σε μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου για να δω τι σημαίνει η λέξη μασονία\”, τόνισε μιλώντας στη δημοσιογράφο Λίλι Γκρούμπερ

Στηρίζει και η παράταξη του Μπερλουσκόνι

Ο Ιταλός πρωθυπουργός θεωρεί ότι τα μέτρα αυτά μπορεί να βοηθήσουν τη χώρα να βγει από την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διέρχεται, και να συμβάλλουν στην αύξηση του ΑΠΕ μέχρι και σε ποσοστό 10%.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κεντροδεξιά παράταξη του πρώην πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μπορεί να επιχειρήσει να προωθήσει την έγκριση τροπολογιών, κατά την οριστική έγκριση του εν λόγω διατάγματος της κυβέρνησης Μόντι από τη Βουλή και τη Γερουσία, ιδίως σε ότι αφορά τους οδηγούς ταξί και τους δικηγόρους.

\”Θα στηρίξουμε τις μεταρρυθμίσεις\”, δήλωσε, πάντως, ο γραμματέας του μπερλουσκονικού\”Λαού της Ελευθερίας\”, Ανζτελίνο Αλφάνο.

\”Καλύτερα να μην γίνουν αλλαγές. Μάλλον, το πακέτο μέτρων που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή πρέπει να εγκριθεί ως έχει\”, κατέστησε σαφές ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook