Φώτο: ertnews.gr

Αμέσως μετά τη σύλληψή του το πρωί της Τρίτης (25/10), και γύρω στις 11,30 το πρωί, ο 68χρονος παππούς από την Ινδία που κατηγορείται ότι βίαζε και ασελγούσε στην ίδια του την εγγονή οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα Ρεθύμνου για να απολογηθεί.

Ο 68χρονος δεν έχει δικηγόρο, οπότε διορίστηκε ο κ. Θωμάς Λεχωβίτης που ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (26/10) στις 12:30 ενώπιον εισαγγελέως και ανακριτή στο Δικαστήριο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 68χρονο είναι:

  • βιασμός
  • απόπειρα βιασμού
  • κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια

Το ιστορικό

Ο 68χρονος άνδρας από την Ινδία διαπιστώθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της αστυνομίας ότι βίαζε και ασελγούσε στην ανήλικη εγγονή του που είναι πλέον 14 ετών από την ηλικία των 5 ετών, ενώ τη θώπευε από ηλικία 4 ετών!

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι, που οδήγησε μάλιστα και στην αποκάλυψη της υπόθεσης ότι η ανήλικη, επειδή είχε υποστεί όλο αυτό το μαρτύριο από τον παππού της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο (του 2022) κόβοντας τις φλέβες της με ξυραφάκια.

Η 14χρονη πλέον, εκμυστηρεύθηκε σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ρεθύμνου τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας και από κει ξετυλίχθηκε το κουβάρι της τραγικής ιστορίας που επίσης σοκάρει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook