Πάνοπλος θα είναι ο Πλατανιάς στον μεγάλο αγώνα με την Παναχαϊκή που θα γίνει στο Μάλεμε την Τετάρτη, αγώνας που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην Football League 2 και είναι ίσως ο πλέον ενδιαφέρων της 15ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Τίμου Καβακά, που πλέον δείχνει ανοικτά ότι θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια άνετη παραμονή στην κατηγορία, θα υποδεχθεί τους Πατρινούς, σε ένα παιχνίδι από την έκβαση του οποίου θα εξαρτηθούν πολλά για την πορεία του Πλατανιά στη συνέχεια.

Την Τρίτη αναμένεται να εκδοθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που απέκτησε ο Πλατανιάς πρόσφατα (Προβατίδης. Πιτσόκος. Γεωργόπουλος), ώστε να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι. Ο Καβακάς θέλει να τους χρησιμοποιήσει και αναμένει πως και πώς να τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα, μιας και θεωρεί η ομάδα μπορεί να παρουσιάσει πολύ βελτιωμένο πρόσωπο με τους παίκτες αυτούς στην ενδεκάδα, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει τρεαυματίες ή τιμωρημένους. Ο προπονητής του Πλατανιά αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη, όπου και θα αναφερθεί στον μεγάλο αγώνα.

Ταυτόχρονα, επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Ιερόθεο Μαζιώτη, ο οποίος έκλεισε στον Πλατανιά για ενάμισι έτος και είναι η τέταρτη μεταγραφή των ερυθρόλευκων για την περίοδο του χειμώνα. Ο νεαρός αμυντικός χαφ, αναμένεται να αποτελέσει χρήσιμη λύση στα χέρια του Καβακά, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει η απαίτηση να περιλαμβάνονται στην ενδεκάδα τέσσερις παίκτες κάτω των 21 ετών.

 Κατηγορηματικής διάψευσης έτυχαν από την ΠΑΕ Πλατανιάς οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μιχάλη Γιαννιτσανάκη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην ΠΑΕ, δεν έχει υπάρξει ούτε…σκέψη προσέγγισης, πόσο μάλλον επαφή με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όμως, οι Χανιώτες δεν αρνούνται ότι συνεχίσουν να αναζητούν ευκαιρίες στην αγορά, στοχεύοντας σε έναν καλό-και προσιτό οικονομικά-επιθετικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook