Δελτίο Τύπου από την πολιτική συγκέντρωση της Τ.Ο. Χανίων του ΚΚΕ στο ΜάλεμεΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική συγκέντρωση της Τ.Ο. Χανίων του ΚΚΕ στο Μάλεμε, με θέμα: «Μόνοι τους και όλοι μας! #Τώρα ΚΚΕ! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!»


Τη συζήτηση άνοιξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Χανιά και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Πλατανιά, Δημήτρης Ανθούσης, καλώντας σε πλατιά συμπόρευση με το ΚΚΕ τόσο στο κίνημα όσο και στις κάλπες και γι’ αυτό θα πρέπει να αξιοποιηθεί κάθε μέρα από τις λίγες που απομένουν μέχρι τις 21 Μαΐου. Όπως είπε, ο λαός μας έχει πλούσια πείρα από μια σειρά κατακτήσεων που μέτρησε το προηγούμενο διάστημα σε χώρους δουλειάς, στους αγρότες, στην νεολαία και αυτή η πάλη πρέπει να δυναμώσει και να εκφραστεί στην κάλπη με ψήφο στο ΚΚΕ σε όλες τις μάχες που θα ακολουθήσουν. Άλλωστε, όπως τόνισε, αν κάτι αποδείχθηκε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια είναι πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό και σε αυτή την υπόθεση το ΚΚΕ θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις απέναντι και στην επόμενη δεδομένα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει. Γι’ αυτό κάλεσε τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία να μην υποκύψουν στα διλήμματα και τους εκβιασμούς για επιλογές στη λογική του υποτιθέμενου μικρότερου κακού, που στην πραγματικότητα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια διαρκώς στο μεγαλύτερο.

Στη συνέχεια, ομιλία έκανε και ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων, Αλέκος Μαρινάκης. αναφέρθηκε στους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους και τόνισε ότι το ΚΚΕ στέκεται πάντα στο πλάι τους και αντιπαλεύει πολιτικές οι οποίες, προωθούν την «απελευθέρωση» της Ενέργειας και την «πράσινη ανάπτυξη» η οποία μετατρέπει την Ενέργεια σε όλο και πιο πανάκριβο και απρόσιτο εμπόρευμα, νομιμοποιούν τους πλειστηριασμούς βγάζοντας στο σφυρί την κύρια κατοικία, χωράφια αποθήκες ή επιχειρούν την ιδιωτικοποίηση του νερού. Τέλος, τόνισε πως απέναντι στο προδιαγεγραμμένο αντιλαϊκό πρόγραμμα όποιας κυβέρνησης κι αν σχηματιστεί την επόμενη μέρα των εκλογών, είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ η συμπόρευση με το ΚΚΕ, η στήριξή του παντού, ώστε ο λαός να βγει με όρθιο το κεφάλι από τις εκλογικές μάχες, να έχει μια δυνατή εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση που θα αναδεικνύει τον μόνο δρόμο ικανοποίησης των πραγματικών λαϊκών αναγκών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook