Ανάστατος ο Τύρναβος από την καταγγελία 19χρονης κοπέλας. Ο ομαδικός βιασμός της, σημειώθηκε όπως ανέφερε στο δρόμο για τη Λάρισα.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Η 19χρονη πήγε σε τμήμα σε άθλια κατάσταση και κατήγγειλε τα όσα είχαν προηγηθεί και είχε ζήσει. Ο ομαδικός βιασμός της, όπως ανέφερε, σημειώθηκε έξω από το παζάρι της πόλης, ενώ είχε ξεκινήσει για την επιστροφή της, στη Λάρισα. Η νεαρή περιέγραψε τα χαρακτηριστικά των νεαρών που την κακοποίησαν και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, ξεκίνησαν ταχύτατα. Ο Τύρναβος παραμένει στο επίκεντρο, με τους κατοίκους της πόλης να περιμένουν να μάθουν όλα όσα συνέβησαν στην πόλη.

Ο ομαδικός βιασμός φέρεται να διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαϊου στον Τύρναβο και απασχολεί τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η 19χρονη κοπέλα, θύμα βιασμού, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από 4 ή 5 άτομα τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν.

Οι δράστες σύμφωνα με την κοπέλα είναι Ελληνες.

Μετά την καταγγελία οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και στη συνέχεια στη σύλληψη δύο 16χρονων και ενός 17χρονου κι ενός ακόμη ανήλικου για συνέργεια.

Επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, στον Εισαγγελέα Λάρισας.

Πηγή: newsit.gr / kathimerini.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook