Η ΜΟΒΙΑΚ με ιδιαίτερη περηφάνια, σας ανακοινώνει την παράδοση μιας πολύτιμης χορηγίας προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων. Την παράδοση προς τη διοίκηση της Υπηρεσίας και τον διοικητή της κ. Τσιλιμιγκάκη, πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Σβουράκης, υιός του προέδρου του Ομίλου.

Στη χορηγία αυτή συμπεριλήφθηκε μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού πυρόσβεσης, μεταξύ των οποίων εξαρτήματα, μάνικες και πλωτές αντλίες. Οι πλωτές αντλίες της ΜΟΒΙΑΚ βοηθούν στην ταχεία καταστολή πυρκαγιών μέσω της άμεσης άντλησης νερού από πηγές, λίμνες ή πισίνες, παρέχοντας την ευελιξία αλλά και τη δυνατότητα στην υπηρεσία για κατάσβεση δυσπρόσιτων πυρκαγιών.

Σκοπός της παροχής αυτής είναι η ενίσχυση των πόρων και των δυνατοτήτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του τόπου μας για τη διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Περισσότερα για την Πλωτή Αντλία

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό της Πλωτής Αντλίας αποτελεί η δυνατότητα ασύρματης ενεργοποίησής της. Η ασύρματη λειτουργία απλοποιεί σημαντικά τη λειτουργία της κατά την επέμβαση σε φωτιά, διευκολύνοντας τους πυροσβέστες να ενεργοποιούν την αντλία απομακρυσμένα. Επιπλέον, η αντλία είναι εξοπλισμένη με δεξαμενή καυσίμου 6Lt που επιτρέπει τη συνεχή λειτουργία της για τουλάχιστον 3 ώρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook