Δύο νεαροί άντρες, ένας 23χρονος Ρουμάνος και ένας 28χρονος από το Ρέθυμνο βρίσκονται πίσω από την άγρια δολοφονία της 74χρονης στην περιοχή του Εσταυρωμένου στις 13 Ιανουαρίου.

Οι δύο αδίστακτοι δράστες έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ρεθύμνου και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr έχουν ομολογήσει με λεπτομέρειες τον τρόπο που βασάνισαν και εν τέλει σκότωσαν την άτυχη ηλικιωμένη.

Οι αρχές έφτασαν μετά από δύο περίπου μήνες στην εξιχνίαση της υπόθεσης ενώ λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου οι δύο άντρες δεν έχουν συλληφθεί ωστόσο κρατούνται στην ασφάλεια και μέσα στη νύχτα ή το αργότερο αύριο το πρωί αναμένεται να εκδοθούν σχετικά εντάλματα.

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο φονικό σημειώθηκε στις 13 Ιανουαρίου και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Το μεσημέρι εκείνης της ημέρας η 74χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από συγγενικό της πρόσωπο που την επισκέφτηκε. Ο χώρος ήταν ανάστατος, τα χέρια και τα πόδια του θύματος ήταν δεμένα με μία μπλούζα, ενώ με μία άλλη μπλούζα της είχαν φιμώσει το στόμα.

Οπως έγινε γνωστό, τις ημέρες αυτές η 74χρονη έμενε μόνη στο σπίτι, καθώς ο σύζυγός της νοσηλεύονταν λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Το στοιχείο αυτό φαίνεται πως ήταν γνωστό  στους δράστες της δολοφονίας, που μπήκαν στον σπίτι βέβαιοι για την παρουσία μόνο του θύματος.

Flashnews.gr