Στο κατάστημα ΜΟΝΚ, τα πάντα κινούνται γύρω από εσάς και το σπίτι σας! Σκοπός του, να δώσει έμπνευση με τις προτάσεις του και το κίνητρο για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό χώρο. Ένα χώρο όπου θα ζείτε άνετα και παράλληλα θα ταιριάζει με τη δική σας προσωπικότητα.

Και η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε πράξη είναι τώρα φυσικά… στις καλοκαιρινές εκπτώσεις 2023! Εκπτώσεις που “χτυπάνε” κόκκινο και φτάνουν έως το 50% σε επιλεγμένα είδη.

Εμπνευσμένοι από διαφορετικές κουλτούρες και από τη φύση, η ομάδα του Monk έχει επιλέξει αντικείμενα για κάθε γωνιά του σπιτιού, με σκοπό να κάνουν το χώρο σας πιο λειτουργικό, φωτεινό και άνετο. Έτσι ακριβώς όπως όλοι θέλουμε να απολαμβάνουμε το καλοκαίρι το σπίτι μας.

Μέσα από την πλήρως ενημερωμένη συλλογή του Monk θα βρείτε διακοσμητικά είδη, λευκά είδη για το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι, είδη για την κουζίνα και το μπάνιο, στους πιο δροσερούς χρωματικούς συνδυασμούς αυτού του καλοκαιριού.

Οι τόνοι του μπλε ταιριάζουν σε όλους τους χώρους, προσφέροντας μία αίσθηση ηρεμίας, χαλάρωσης και αρμονίας. Βάζα, μαξιλάρια και ιδιαίτερα διακοσμητικά θα σας δώσουν αυτή την αίσθηση μέσα στο χώρο σας.

Το μαύρο σε συνδυασμό με τα χρώματα της φύσης όπως το πράσινο καθώς και ξύλινα και ψάθινα αντικείμενα σε συνδυασμό με μαξιλάρια σε λευκές και φυσικές αποχρώσεις ζεσταίνουν το χώρο σας και δημιουργούν ηρεμία και θετική ενέργεια.

Θέλοντας να ξεφύγουμε από τη θορυβώδη καθημερινότητα επιστρέφουμε στην απλότητα σε γήινες αποχρώσεις, επιστρέφουμε στη φύση. Οι γήινες αποχρώσεις εντυπωσιάζουν πάντα  και είναι μία ασφαλής επιλογή  για όσους αναζητούν μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο τους.

Η φυσική πολυτέλεια είναι πιο must από ποτέ!

Ωράριο: Δευτέρα, Τετάρτη: 9.00 -14.30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9.00-14.30 & 18.00-21.00
Σάββατο: 9.00 -14.30

MONK Living Soul
Μπονιαλή 26, Χανιά
Τηλ.: 2821 821764

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook