Εικόνες απόλυτης παρακμής φέρνει στη δημοσιότητα αναγνώστης του flashnews.gr, καταγγέλλοντας ότι η κατάσταση που επικρατεί στο Σταλό με τα σκουπίδια είναι αφόρητη.

Συγκεκριμένα, κάτοικος που μένει σε χωριό της περιοχής και σε πολύ κοντινή απόσταση από τον σκουπιδότοπο, κάνει λόγο για ένα δεύτερο “Κουρουπητό”, ενώ αναφέρει ότι οι κάδοι έχουν αφαιρεθεί από το χωριό και έχουν μαζευτεί σε εκείνο το σημείο, δημιουργώντας εικόνες πλήρους εγκατάλειψης.

Παράλληλα, η καταγγελία αναφέρει ότι ο χώρος χρησιμοποιείται και από ξενοδόχους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται, ανά διαστήματα, λόφοι σκουπιδιών.

Εκτός από το γεγονός ότι το σημείο αποτελεί εστία μόλυνσης, είναι εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο πυρκαγιάς, λόγω των ξερών ξύλων που βρίσκονται στο σημείο, ειδικά σε μία περίοδο αρκετά επικίνδυνη, σαν αυτή την οποία διανύουμε.

Οι κάτοικοι κάνουν έκκληση για απομάκρυνση της εν λόγω εστίας μικροβίων, την επιστροφή των κάδων στα προγενέστερα σημεία τους αλλά και τον κατάλληλο έλεγχο της κατάστασης του σημείου, μεταγενέστερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook