Ο λόγος για τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Ζεβεδαίο Ανδρουλάκη που ρίχνεται πλέον στην προεκλογική μάχη για την μεγάλη νίκη μας στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Η κα Χρυσούλα Γιαννιδάκη λίγο μετά την γνωστοποίηση της μεταξύ τους συνεργασίας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στον συνδιασμό μας ένα ακόμα άξιο και έμπειρο στέλεχος ενόψει της επερχόμενης εκλογικής μάχης για τον Δήμο μας.

Η συμμετοχή του κυρίου Ζ.Ανδρουλάκη μας δίνει ικανοποίηση και προσθέτει δυνάμεις και υπεραξία στην παράταξη μας που συνεχίζει την προσπάθεια για την κατάρτιση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου ικανού να φέρει το πολυπόθητο για τον τόπο μας που τόσο αγαπούμε.

Ο Ζεβεδαίος Ανδρουλάκης είναι ένας ικανός συμπολίτης μας με όρεξη και πάθος για προσφορά στα κοινά. Έχει αποδείξει ότι ξέρει,θέλει και μπορεί να υπηρετήσει τον πολίτη και τον τόπο όπως όλη η ομάδα μας που συγκροτείται και παρουσιάζεται σταθερά και σταδιακά τους τελευταίους μήνες. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα όπως και σε όλους όσοι βρίσκονται από την πρώτη κι όλας στιγμή στο πλευρό μας με κοινά οράματα και στόχους» Και κατέληξε: «Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς μέχρι την ώρα της κάλπης αλλά κάθε μέρα θα απευθύνουμε ισχυρό κάλεσμα σε όλες και όλους που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες μαζί μας και την ελπίδα για ένα Δήμο για Όλους. Παράλληλα όλοι μαζί,στέλνουμε τις θερμές ευχές μας για την μεγάλη αυριανή γιορτή της Ορθοδοξίας,και ξεχωριστά σε όλες τις εορτάζουσες και εορτάζοντες»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook